Alonso F1'in En Çok Kazananı Olabilir

yazar:

kategori:

The Sports Spo’ya göre Fernando Alonso, bu seneden sonra da Renault’ta kalması durumunda Formula 1’in en fazla kazanan pilotu olacak.

Sports Pro dergisi, 2009 öncesinde kendisini Fransız takımdan ayıracak bir cümle kurmamayı seçmesi durumunda İspanyol pilotun sene başında 46 milyon dolar alacağını belirtti.

26 yaşındaki pilot ve menejeri Luis Garcia Abad tarafından üzerine görüşülen 46 milyon dolar, söylenene göre Kimi Raikkonen’in Ferrari’den aldığının üzerine sembolik olarak 1 milyon koyularak arttırılmış.

Sports Pro’ya göre arycıa bu ücret Alonso’nun eski takım arkadaşı Lewis Hamilton’un alacağı ücretten fazla olduğunu da haberinde belirtti ve İngiliz pilotun geçen sene takımdan aldığının neredeyse iki katına denk geldiğini yazdı.


Yorumlar

  1. 2000 2001 de mika vardı. kardeşim bizim rakibimiz yok rakipsiziz hiç bir takım bize yetişemedi diye bu schuminin ferrarinin suçu mu? ne yani kazanılan sampiyonluklar kolay sampiyonluklarmıydı öteki takımlarda ferrari gibi çalışmış olsaydıda ferrari ve schumi ile mücadele etselerdi çok saçma mantık yürütüyorsun kusura bakma!

  2. WeAreTheChampion avatarı
    WeAreTheChampion

    Saygı duyuyoruz zaten ben f1 de yarışan ve ya yarışmış tüm pilotlar için saygı duyuyorum kaldıki 7 kez dünya şampiyonu olmuş birisi için niye duymayayım ben keşke onu zorlayan pilotlar çıksaydıda öyle şampiyonluklar yaşasaydı dahaiyi olurdu demek istiyorum. ne çabuk unuttunuz 2000,2001,2002,2003,2004 yıllarının sıkıcı geçen yarışlarını (bir kaç yarış hariç) son yıllarda heyecan geldi f1 e.Bu sene Alonso veya Kimi veya bir başkası podyuma bile çıkamayabilir işte heyecanda burada zaten.

  3. ben alonsoya kötü bir sey mi söledim uydurma arkadasım sen schumi gibi bir pilot hakkında böle konusamazsın demiyormusunuz alonso için 2 kez dünya sampiyonu biraz saygı duyun diye Michael Schumacher 7 kez dünya sampiyonu saygının babasını göstermeniz gerekirken nerrdee saygı nerde hani!

  4. WeAreTheChampion avatarı
    WeAreTheChampion

    senin Alonso için düşündüklerinle benim schumi için düşündüklerim arasında ne fark var sen de ona zerre kadar toz kondurmak istemiyorsun dolayısıyla insanın doğasında olan bir şey bu kim kimin taraftarı ise o onu koruyacak davranışlar sergiliyor ayrıca ben schumi kötü pilottu demedim Alonso gelene kadar doğru dürüst onu zorlayacak pilot bile çıkmadı (bir ara montoya bir şeyler yapacaktı fakat Williams ona doğru arabayı veremedi)demek istiyorum bunu anlamak içinde illa bu şekilde açıklamamı yapmak gerekiyor.

  5. ne bu kardeşim bazı kişiler var alonso için heeytt bile dedirtmemeye çalışıyorlar kardeşim sizin alonsonun hiç hatası olmayacak mı insan degil mi alonso.bazı küçük yaştaki arkadaşlar böle konusuyor bu anlasılıyor!

  6. WeAreTheChampion sen schumi lafını agzına alırken 2 kez düşün saçma sapan konuşma 7 kez sampiyonluk size çok acı çektirtti her halde adamı bir türlü cekemiyosunuz kabul edin kardeşim kabul etmek zorundasınız schumi en iyi ondan iyisi yok bunu anlayın artık!burada schuminin kazandıgı sapiyonluklar meydanı bos buldu vb laflarda kullanma çok ezilirsin dikkatli ol!

  7. WeAreTheChampion avatarı
    WeAreTheChampion

    Ne demek Shumi ile kıyaslamayın zamanında Renault benetton ve Williamsa sağladığı motor desteğinden vazgeçip geçici bir süre f1 den ayrılmasaydı veya Hakinen ailesini bahane edip f1 den kopmasaydı o zaman shumi yi görürdük tamam iyi pilot ama ulaşılamayacak erişilemiyecek bir pilot değil maalesef seri şampiyonluklar kazandığı zaman meydan boş kalmıştı o zamanda kazanabilirdi belki ama o kadar kolay olmayabilirdi.

  8. Ayrıca gerçekten üzgünüm ama bu sporu 1o yıldır izlediin hiç belli olmuo inan,1 yıl bile fazla gözüküo yorumların için,sakın kızma ama çünkü bu da bnm düşüncem !!!! ….

  9. Alonsowahit aynen sonra suç bizde oluo gelde böle insanlara sinirlenme !!!! …. Ama bütün Dünya kimin ne olduunu bilio,çok konuşuo nasıl kime laf atarım die kafa patlatmaa gerek yok !!!! ….. ÇÜNKÜ FERNANDO KENDİNİ DÜNYAYA 2 KERE İSPATLADI,BUNUN DEWAMI DA GELİCEK,AMA BEDAWA KAZANIO DİİP SONRA BU BNM FİKRİM DİE GEÇİNENLER DE WAR,SONRA ÇOK UTANICAKLAR !!!! ….

  10. ya akadaşlar sanki size bedava para alıyonuz dedim.bu benim fikrim.ben bu sporu 10 yıldır izliyom.dün başlamadım.artık schumacherle kıyaslamayın.

  11. en cok para kazanan değil de en cok yarıs kazanan olması dileğiyle…şimdiden cok tesekkurler

  12. para sizden mi çıkıyor ya kim kime ne kadar ödemek istiyorsa ödesin.ama şuda unutulmasın bu adamlar her yarış hayatlarını riske atıyorlar aldıkları paraları buna göre değerlendirelim bence

  13. eh işte bedava alıosa shumide bedava alıomus demekki alonsoya 2 dünya sampionlugunu havadan attılar shumiye de en ii olsun die verdiler demi arkadasım heralde sen yarıslarda pilotları takip etmion bosbos bakıon oyleyse yani bu deyişinden ole anlasılıyor adamların basarısını göremion yada sen pilotların adını karıstırıon bilmem artık hangi mantıkla bunu solediysen

  14. alonso_vahit avatarı

    shumiyy nıklı arkadas ben sana agır konurdum ama neyse konusmaga gerek bıle duymuyom sana.sen ve senın gıbıler yuzunden tartısma ortamı cıkıyo ondan sonra vay efendım alonso taraftarı alonso gıbı agresıf sınırlı tartısmacı oluyo dıyorlar.sen ve senın gıbıler oldukca bızdeo sekıl oluruzz.sonuan kadar alonsoyu desteklıyok,sen o yorumunu bask aır pılot yazsan neyse ama bu haketmeme lafını soylenecek en son pılota soyledın arkadass bıraz yorumlarına dıkkat et kıskırtıcı olma sana tavsıyem yoksa altından kalkamıycam yorumlara maruz kalırısın

  15. Bedawa para alıomuş sen bedawa kawramını karıştırdın galiba komiksiniz ya walla artık sadece gülüorum size

  16. bedava para alıyo

  17. WeAreTheChampion avatarı
    WeAreTheChampion

    Benim bildiğim Alonso ne yapar eder aldığı paranın hakkını verir renoda test pilotu olsa o para yine verilir ona çünkü Araç sürmeyle herşey bitmiyor tıpkı zamanında shuminin yaptığı gibi öyle olmasa Ferrari 3 sene shumi ye niye okadar para versin (96,97,98) için söylüyorum 99 dada biliyorsunuz sadece markaları aldılar ama ne oldu sonra geldi seri şampiyonluklar.

  18. basarılı ve harbi delikanlı herseyi hak eder 😀 yürü be ferni kim tutar seni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir