Haas: 2016 Aracı Tamamen Gelişmiş Durumda

yazar:

kategori:

Gene Haas, 2016 için tasarladıkları aracın tamamen geliştiğini vurguladı.

Haas F1’e giriş kararını geçtiğimiz yıl aldı ve o yıldan bu yana 2016 aracı üzerinde çalıştı.

Takım Ferrari ile bazı teknik anlaşmalar yaparken aynı zamanda Dallara ile de yakından çalışıyor.

Gene Haas “Aracın hazırlıklarına daha fazla zaman ayırdık. Ferrari ve Dallara ile beraber Banbury’deki fabrikamızda çok önemli çalışmalar yaptık”

“Gerekli tesis ve ekipmana sahip olduğumuz için çok sanslıyız. Eker daha kısa bir zamana sahip olsaydık herhangi bir başarı elde edemezdik”

“En büyük fark daha fazla zaman sahip olmamız. Bu sayede doğru insanlar doğru işler yapabilir, istenilen ekipmanları bulabilir ve sonunda iyi şeyler ortaya koyaiblirsiniz”

“2016 aracı tamamen gelişmiş durumda. Hatta 2017 aracı üzerinde bazı çalışmalar yapmayı düşünüyoruz. Artık diğer takımlar ile oranla daha iyi bir konumda olduğumuzu düşünüyorum” dedi.


Yorumlar

“Haas: 2016 Aracı Tamamen Gelişmiş Durumda” için 8 yanıt

  1. Ferrari’nin sezon içindeki gelişiminin sebebi Haas’ı geliştirme adı altında rüzgar tünelini sınırsız kullanma

  2. honda sıfırdan kendi motorunu yaptı. haas ferrari motoru kullanacak. ve yıllardır motor sporlarının içindeler. kendi tesisleri ve teknolojileri var. orta sıralarda yarışacaklardır. hatta 2017 de podyum görebilirler. ama kesinlikle fiyasko olmayacaklardır.

  3. Fazla Uçmayın Yoksa arkalarda mclaren’in tozunu yutmak zorunda kalırsınız 🙂

  4. FerrariFanTR avatarı

    Haas in son 5 6 yilda spora yeni giren takimlar gibi olacağını düşünmüyorum. Orta sira ve puan mucadelesi bence gercekci bir hedef olucaktir ilk yil icin. Tabii ki podyum ya da ilk 4 5 sira icin yarismalari zor ama bellu olmaz. Eger olur da Haas 2016 da Mclaren den daha iyi bir araç olursa çok değişik durumlar olabilir. Ferrari, Haas’a son sürüm motor ya da en azından son sürüm 2015 motoru verirse cok iyi olur.

  5. Bunlar da çok uçmaya başlamış. Ama Allah var adamlar işi kitabına uygun yapıyorlar. Çok önceden başladılar çalışmaya. HTR ve Caterham gibi olacağını sanmıyorum ama inşallah Williams’la filan kapışmayı hedeflemiyorlardır.

    1. YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi avatarı
      YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi

      İlk hedefleri Sauber ve Manor’un önünde bitirmektir her halde.

  6. Ben Haas’ın Sauber ve Force India ile orta sınıf mücadelesi verebileceğine inanıyorum. Herşeyi sıfırdan tasarlamak yerine olabilecek en maximum seviyede başka takımlardan yararlanmak bence başlangıç için çok güzel fikir.

  7. F-one-Driver avatarı

    Bence biraz havadan uçuyorlar ama neyse, honda gibi rekabet seviyesi baya yüksekmiş yaa burda dedirtirler adama sezon başlayınca=))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir