Dennis “Honda Motoru Geliştirme Konusunda Adanmış Durumda”

yazar:

kategori:

McLaren’in Patronu Ron Dennis, motor partnerleri Honda’nın performansını arttırmak konusunda gerekli değişiklikleri yapmaya adanmış olduğunu söyledi.

Honda’nın evi Suzuka’da Honda motorunun düzlükteki performans düşüklüğü bir kez daha görüldü. Dennis, uzun vadede iyimser olmaları için yeni hislere sahip olduklarını söyledi.

Dennis “Yarıştan önce bir kaç günü Tokyo’da geçirdim. Orada geçirdiğim dönem oldukça yapıcıydı ve hafta sonu boyunca yaptığım görüşmeler de oldukça yapıcıydı.”

“İlişkileri kurarken birlikte başarılan şeyler ayrılarak değil bir araya gelerek, açık olarak ve sorunları çözmek için birlikte çalışarak olur.”

“Topluma açık bir şekilde eleştiri yapınca orada olumlu bir şey görmüyorum.”

“Honda’nın ihtiyacı olan şeyi anladığı konusunda şüphem yok. Honda’daki her seviye F1’deki mücadeleyi ve tam olarak nerede olduğumuzu biliyor.” dedi.

Honda gelecek seneki motorda yapısal değişiklikler planlıyor. MEvcut tasarımda bazı konseptlerin ideal olmadığı anlaşıldı.

Dennis güç ünitesinde hızlı bir gelişimin olmayacağını söyledi ancak motordaki dayanıklılık sorunlarının bazılarının takımın performans konusunda çok zorlaması sonucu olduğunu söyledi.

Dennis “İnsanlar her motor değişikliğinde gelişim hakkı kullanıldığına dair yanlış bir düşünceye sahip.”

“Motoru istediğiniz kadar geliştirebilirsiniz. Kullanılan motor sayısı ve pist arasında tamamen serbestlik var. Motorda ciddi bir gelişme kaydettiğinizde gelişim hakkı kullanıyorsunuz.”

“Teoride, ideal olarak bu 4 yarışta bir olmalı ancak biz daha hızlı ilerlemeye çalıştık ve bu bizim dayanıklılığımızı etkiledi. Her şeyi daha zorlaştırdı.” dedi.

 

 

 

 

 


Yorumlar

“Dennis “Honda Motoru Geliştirme Konusunda Adanmış Durumda”” için 5 yanıt

  1. ertugrulsaid avatarı

    Mclaren-Honda’nın ihtiyacı olan tek şey ZAMAN ZAMAN ZAMAN…

  2. Muammer UYAR avatarı

    Ne adanmışlığı hani? Daha hiçbir yerden mühendis transfer ettiklerini duymadık.Hala bildiklerini okuyorlar

  3. MuhammedAlonso avatarı
    MuhammedAlonso

    geri kalan gelişim hakkı seneyemi kaldı

  4. Bir daha ki sezon taş çatlasa şu an ki redbull gibi oluruz..

  5. Lafla peynir gemisi yurumez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir