Kubica, Renault'un Gelişiminden Memnun

yazar:

kategori:

Renault, hayal kırıklığı yaratan yılların ardından güçlü bir sezon geçirmeyi umut ettiği aracını ile tanıtanlardan biriydi.

BMW Sauber’den takıma katılan Robert Kubica, takımın doğru yönde ilerlediğine inanıyor.

Kubica: “Kötü havanın, pist süremizi etkilemiş olmasına rağmen çok ilerleme kaydettik, özellikle de geçen hafta Jerez’de bazı iyi performanslar bulduk”

“Önemli olan, aracın çok hassas olmaması; bu da iyi bir ayar bulmayı daha kolay hale getiriyor.”

“Önümüzdeki testler için bir kaç şey daha var ve bunlar, araç içinde kendimi daha da rahat ihissetmemi sağlayacak, ayrıca aracı hızlandıracak. Kesinlikle doğru yönde ilerliyoruz”

Bu seneye kadar Formula 1’de hep BMW Sauber ile yarışan Polonyalı pilot, yeni takımında daha şimdiden evindeymiş hissini aldığını belirtti.

Kubica: “Daha şimdiden evminde gibi hissediyorum. Birlikte çalışması güzel olan insanlar var.  Katılmadan önce Renault ile ilgili bir fikrim vardı. Tam da beklediğim gibi oldu. Takım, çok motive durumda ve Renault’u gridin önlerine getirecek önümüzdeki sezondaki büyük mücadeleyi dört gözle beklyioru”

“Herkes sıkı bir şekilde çalışıyor ve Valensiya sonrasında Jerez için ihtiyacımız olan değişiklikleri yapmada fabrikadaki çocukların o kadar çabuk cevaplar vermelerini görmek güzeldi”


Yorumlar

  1. reno ve kubikanın sözlerine güveniyorum

    busezon ön sıralarda oluruz inşallah

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir