Ricciardo, Ancak Güçlü Olacaksa Renault ile Devam Etmelerini İstiyor

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo, takımı Red Bull’un mevcut motor partneri Renault ile rekabetçi olması halinde gelecek sene devam etmesini istiyor.

Red Bull gelecek sene için henüz bir motora sahip değil ve son haberler Ferrari’nin de Red Bull’a motor tedarik etmeyeceği ve Red Bull’un tekrar Renault ile görüşmelere başladığı ve tek seçeneğin Renault olduğu yönünde.

Ricciardo “Bu zor bir durum. Açıkçası yarışmak istiyorum, gridde olmak istiyorum ancak birisi yarışacağımızı ancak 16. olacağımı söylerse belki o zaman yarışmak istemem.”

“Eğer Renault bu seneden daha iyi motor hazırlayacaksa ve gridde daha yukarıda olmamıza yardımcı olacaksa şu an için daha iyi seçeneklerden birisi olur.”

“Şu anda hiç bir şeyi reddedemeyiz ancak rekabetçi olmasını istiyoruz… Ortalıklarda dolaşıp sayıları arttırma hedefimiz yok ve pilot olarak da böyle bir şey istemiyorum.” dedi.

Daniil Kvyat “Sıkı çalışma ve adanmışlıkla her şeyi başarabileceğimize inanıyorum. Geçmişteki ne kadar sorun yaşadığımızın önemi yok.”

“Dediğim gibi Renault, Ferrari, Mercedes, Lamborghini ya da diğerleri ile olan konuşmalar hakkında bir bilgim yok. Şu aşamada sakin olmamız lazım.”

“Her gün farklı sorular ve durum oluyor. Benim için açık bir durum yok.”

“Sizden daha fazlasını bilmiyorum. Christian ve Helmut gibi isimlerin bizi gelecek sene en iyi duruma sokmak için gereken her şeyi yapacak profesyonellikte olduğuna inanıyorum.” dedi.

 

 


Yorumlar

“Ricciardo, Ancak Güçlü Olacaksa Renault ile Devam Etmelerini İstiyor” için 15 yanıt

  1. Şamar oğlanı oldu takım 🙁

  2. Sana sorarlar şimdi,pilot bile motor tedarik işine dahil oluyor Red bull da bu ne kendini beğenmişlik pes.

  3. redbul çeklirse Riccardo haasa gecer mi acaba??

  4. Renaultda çıkıp 2015 motorunu ancak verebiliriz derse ne komik olur. işte o zaman bütün üreticilerin ağız birliği yaptığını anlarız…

  5. “Dediğim gibi Renault, Ferrari, Mercedes, Lamborghini ya da diğerleri ile olan konuşmalar hakkında bir bilgim yok” bugatti ve maserati ile görüşüyorlarmış onu unutmuş 🙂

  6. Halk arasında bu duruma uygun ancak çok terbiyesizce bir laf var Ricciardo. Sana tam uyar o 🙂

    1. Hangisi o Abdullah merak ettim 🙂

    2. Taslak geçmek. Sansürlü bu kadar oluyor 😀

      1. burak karaküdük avatarı
        burak karaküdük

        yok o değil ; bulmuş … istiyor bence. ama Abdullah söylesin 🙂

        1. Hahahaa onu kimse soyleyemez 🙂

        2. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
          [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

          Hahaha yo yo

  7. Ulan adamlara bak !! Tam komedi bu Red Bull ve ailesi bütün unsurlarıyla kazanırken Renault yok ama biraz zayıf bir sezon ki bunda kendileride suçlu o zman Renault “tu kaka” ettiniz. Şimdi çıkmışlar bir de pişkin herifler eğer rekabetçi olursa gelsinler diyor emrediyor bir de 😀 😀 tam komedi Red Bull şu anda Renault’ a muhtaç ve artık söz sırası Renault’da kesinlikle Fabrika olarak dönüp bunlara da 2015 motorunu versinler 😀 😀

  8. Ne desen haklısın Reyiz 🙂 #renault

  9. Bence şart koşacak durumda değilsiniz. Sıra Renault’da.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir