2012 Formula 1 Takım ve Pilotları

yazar:

kategori:

 

 

 

 

 


Yorumlar

  1. alonsomassa :kimi için lewis massa ve vetel den daha kötü yazmışsın.aklın başındamı 2003 te schumi zorlayan kimi idi o arızayıd ayapmasaydı.şampiyon kimi idi.2005 te alonsoyu zorlayan kimi idi renault kadar yada dahaz az arıza yapsaydı şampiyon kimi idi.daha dünkü çocuklarla kimi nasıl bir ayarda olur.massa nın kiminin yanınsa esamesi okunmaz.massa saubere ferrarnin 2.pilot projesinde getirildi ve hepde öyle kalcak 2.pilot olarak.ferrarini politikası öyle.kimi alonso ve schumi kadar iyi bi pilotdur.

  2. alonsomassa avatarı

    neyse jonathan dediğin gibi olsun.bu arada hispania çok güzel duruyor.ancak ne kadar yavaş acaba.

  3. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    alonso patlamaya hazır bir bomba giridin en iyisi diyebilrm cünkü kral shumacher 3 sene ara verdi bakalım rosberg kadar hızlı olabileckmi. ilk yarısalrda. alonso 2 senedir arkalarda yarısarark güclendi. massayı yeneceğini düşünüyorum.

  4. alonsomassa arkadaşım…massanın alonsoyu geçer fikrimi neden esefle karşılıyorsun anlamadım? alonso massayı geçer diye yazan arkadaşlara neden aynı tepkiyi göstermiyorsun? bu subjektif yaklaşımları bırakalım. her yorumcu her pilotu sevecek destekleyecek diye bir kural yok. yaptığın fanatikçe bir davranış bence…site adminleri trf1 in anketinden çıkan sonuçlara kimi fanlarının fazlalığının verdiği etkiyle çıkan sonuçlar demişlerdi. ben o açıklamaya binaen yazdım. burada aynı anda farklı nicklerle yazan bir insan olduğuna inanmıyorum. belki bir iki arkadaş olabilir. bunlarda çıkan o sonucu değiştirmez. ayrıca yazdığın nickler bana aittir. ben buradayım. hiçbir yere gitmedim. gitmeyeceğimde. f1 i burayı buradaki arkadaşları yani sizleri bir arkadaş hariç seviyorum. benide birçok arkadaşın sevmediğini biliyorum. her insan için kafasından geçen duygular en doğru duygu ve düşünce olarak gelir. burada yazmak sizlere olan sevgimi azaltsaydı yazma bırakırdım. ama kavga ettiğim tartıştığım insanlara bile olayın sonunda kendi davalarına inandıkları takıma ve pilota olan sevgilerinden ve samimiyetten dolayı sempati ve sevgi duyuyorum. keşke hayatta bize en lazım olan şeyleri bu kadar sevebilsek. ben f1 in eğer genç insanlar bir spora bağlı olacaklarsa ki geneli bağlanıyor en doğru spor olduğu düşüncesindeyim. o yüzden oğluma bu sporu sevdirdim. onunla beraber yarışları seyrederim. onun başka bir pilotu(hamilton) sevmesinede saygı duyuyorum. mahalle baskısı yapıp illada kimiyi tut demiyorum bir takım babalar gibi…son söz saygı duymak lazım fikirlere…

  5. jetman yanılıyorsun ve yanılmalısında…
    bu arada resimler çok hoş…vettel tam bir yanki. şumide ciddi bir özgüven var.hamilton umarsız bir havada poz vermiş.rosberg sahte bir gülücükle poz vermiş.barichello yalova kaymakamı edasıyla poz vermiş. massa gerçekten çok temiz bir insan tosuncuk bir görüntüsü var. di grassi mahkemede hakim karşısında gibi duruyor. kobayashi muhtemelen uykudan kalkmış öyle poz vermiş.sennada clark gable bakışları var.cahndok ta köyden dün geldim nasıl poz vereceğim durun çekmeyin gibi bir bakış var.sutil kortizon almış gibi duruyor.kubicada buyrun ne alırdınız der gibi şef garson edası var. üçgen çeneli biride var. karakter olarak güvenilmez ve kendini beğenmiş insanlardır(kitaplar öyle diyor bkz. hasan kaleli ibrahim hakkı hazretlerinin marifetname eseri aman çoluğun çocuğun eline vermeyin kafa karıştırır)…

  6. ben kimiciyim.ama alonso massayı çiğ çiğ yer.1.2.pilot ayrımıda olmayacak.alonso massaya tur başına 0,3-0,4 saniye fark atar.alonso schumidende iyi bi pilot.baskı altında bile hata yapmıyor.aracını hatasız süren nadir pilotlardan biri.

  7. alonsomassa avatarı

    massa alonso yu rahatlıkla geçer demek komediden başka birşey değildir.yani siz mutlu olacaksınız diye kimi takımda mı kalacaktı.schumi bile ferrari den önemli değilken,kimi mi ferrari den önemli olacaktı.
    hemde kiminin verdiği ? dolu 2007 den sonra zorla alınan 3 üncülük ve aracında etkisiyle kötü bir 2009 ken.

    alonso nun kimi den daha iyi bir pilot olduğu açık.kaldıki massa,lewis,schumi,vettel de öyle.

    kaldıki biz kimi hakkında yorum yapmıyoruz.siz neden durmadan alonso hakkında konuşuyorsunuz?

    santander le geldiyse bile bu onun ne kadar büyük bir pilot olduğunu gösterir.
    santander ekonomik krizde bile kar eden ender bankalardandır ve bu bankayı arkasına almak kolay bir iş değildir eğer iş sadece paraysa.

    kaldıki mclaren button ı,mercedes nico yu red bull webber ı tercih ediyorsa suçu başkalarında değüil kendi pilotunuzda arayın.

    gelelim fan konusuna.en fazla fan schumidedir.daha sonra alonso,lewis,massa,vettel gelir.ben yurt dışındada pek çok yarışa gittim,ve arkadaşlarım var.internetteki 36.000 kişiyle sınırlı değil.kaldıki bu sitede bazı arkadaşlar nick değiştirdi ve ahala aynı fikri savunuyor.diyelimki 4 tane nick aldı ve 4 üde kimi yi savunuyor ama 1 kişi aslında.4 tane mi fanı var.

    bobby fischer vardı nerede o arkadaş?
    musab bera vardı o nerde?raikkonen bla bla vardı o nerde?

    bazılarının iki nicki var.bazı sitelerde.

    madem kendi pilotunuza saygı istiyorsunuz o zaman saygı duyacaksınız.
    eğer şu anda bu koltukta alonso oturuyorsa bu daha iyi olduğu içindir.eğer sponsorsa sponsorun ona gözü kapalı güvendiğini gösterir.koskoca fin hükümeti istese nokia yı yada meşşur fin markalarından birini sponsor yapardı.ama değmeyecğine çünkü onda bu spor aşkı olmadığına karar verdiler.

    ama insanlar inandıkları doğrularla yaşarlar.ama umarım o saygı ve hoş görü ve başkasını kendi inanç veya amaçları veya düşünceleri doğrultusunda kırmadan.

    nefrette sevgi de bumerang gibidir.döner döner bir gün sana geri gelir.nasıl gelmek istediğini seçmek ise biz insanlara bağlıdır.umarım sizde doğrusunu seçer yada kendiniz yazar kendiniz dinlersiniz.bu konuyla ilgili yazacağım son şey budur.bundan sonra – veya kırmızı ünleme kadar giderim benim ve f1 i seven insanların canını kendi adamın için sıkmamamı rica ediyorum.hayatta başarılar.

  8. alonsomassa avatarı

    sadece kendini avutma bu.kimi nin fanı alonso nun yarısı değil.önce schumi sonra alonso sonra lewis sonra massa sonra vettel ve button.

    bu arada kosova nedir?

  9. ben alonsoya özellikle skandaldan sonra haketmediği bişey yapıldığını düşünmüyorum tam tersi hakettiği şey yapıldı takım olarak hareket etmeyip aleyhte tanıklık yaparsan (bilgileri kendin de kullanma taraftarın olduğu halde) tabiki takımdan dışlanırsın rakip bile olursun sonuçta takımlar şampiyonası gitti eğer bu yapılan haksızlıksa yaptık kardeşim haksızlık!!!
    gönül isterdi o da bizim şumimiz olsun ama onun buna pek niyeti yokmuş
    konu açılsın istemedim sadece mclarende pilotlara eşit davranılmadığına cevap olarak yazdım alonsoya son dönemlerde yapılanlar diye bir arkadaş yazmış kovalaineni de pilot sayanlar eşit davranılmadı diyorsanız da buyrun artık sizin alın yarıştırın daha hızlı araç dahi verseniz nafile denemesi bedava 😀 onu da ısıtıp ısıtıp önümüze de siz koymayın

  10. Alonso hangi takima giderse o takim çoker…

  11. Alonso hangi takima giderse o takim çoker…

  12. kiminin taraftarı şu an bile alonsodan fazladır. bu sitenin anketlerine göz atın. farkı görürsünüz. başka bir sitede en çok tıklanan videolara bakın. bir tane alonso vardır veya yoktur. alonso değerli bir pilot ama fan sayısı kimiden az belkide ilk senesinde onu geçen hamilton bile daha fazla fana sahiptir. massa normal şartlarda alonsoyu geçer. bu bir görüştür. aman kopma dikkat düşebilirsin:)

  13. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    yaw kimici arkdşlar ne komiksiniz massa cok rahat gecer he alonsoyu hahahahah :))))) ayy koptumm…

  14. alonsomassa avatarı

    alonso nun taraftarı kimi den de lewis ten de massa danda fazla.ancak hala bir schumi rakamlarına ulaşılamadı.

  15. gerçekten çok güzel olmuş. çok sağolun. çoğunu okudum. ara ara girip okuyorum hepsini teker teker.

    2010 ferrari ekibinin zirvede bitirmesini beklediğim bir yıl. bunun için çok çalışıldı. umarım başarırlar. alonso-massa arasındaki rekabeti izlemek ise ayrı keyif verici olcak. ben sanmıyorum vede beklemiyorum ki alonso her yarışı massa nın önünde bitirsin. massa nın kendisini ne kadar geliştirdiği ortada. benim aklımdaki massa 2006 daki massa değil. 2008 deki massa. o da nerdeyse şapiyon oluyordu. zor bi takım arkadaşımız var ama sezon sonunda alonso nun önde bitireceğini düşünüyorum.

  16. bazı arkadaslar dengesızce konusuyolar ALONSO-FERRARI hepımızın pilotları var saygıya davet edıyorum bu cahil arkadası ne kadarda sevmesen hamıltonu ********* dıyemessın

  17. m-sc efsane avatarı

    kimiyi sözleşmesi bitmeden santander için gönderen takımdan yine santander istediği için massayı 2. pilot yapmasıda beklenir…

  18. alonsomassa avatarı

    bende lewis in alonso dan iyi olduğuna gülüyorum.

  19. "neyse massathebest bende işlerin senin ferraride olmasını istediğn gibi yani massanın kazanmasını isterim"

    ben massa'nın 1. pilot yapılıp kazanmasını isteyen biri değilim. tek isteğim, iki pilotun da eşit şartlarda yarışması ve performansı daha iyi olanın kazanması. bu konuda da takımıma güvenirim. ne para getiren santander'in, ne de alonso taraftarlarının fazlalığının takımın politikasını etkilemeyeceğine inanıyorum. bu şartlar altında, gönlüm massa'nın kazanmasını ister elbette. ama çıkarlar piste, konuştururlar pilotajlarını, kim daha iyiyse alır götürür. massa kaybederse de oturup bahane bulmam. alonso'yu da tastamam tebrik ederim. aynı 2007 sonunda kimi şampiyon olduğunda tebrik ettiğim gibi. bu da arşivlerde vardır.

    iyi akşamlar.

  20. yazdıktan sonra gördum mesajını,sen art nıyetlı görebılırsın ama ben massanın zaten alonsodan yada hamiltondan daha ıyı olduğuna ınanmıyorum.bunu iddi edenede tebessüm ederim sadece.

  21. neyse massathebest bende işlerin senin ferraride olmasını istediğn gibi yani massanın kazanmasını isterim o yüzden tartışmayı uzatmayalım boyna cevap hakkı doğuyor.biraz rahatsızım yazmakda zorlanıyorum.ama hamiltonun ne kadar ıyı olduğunu göremedik takım desteksiz dedin.massayı kaç kere pist üzerinde geçtiğine bakarak bunu anlayabilirsin,yanılmıyorsam massanın hamiltonu geçtiği fransa startı vardı ondan başkada yoktur sanırım.tabi hamilton pist üzerinde massayı geçerken ferrari massayı yavaşlatmış olamaz dimi 🙂 cevabından sonra yazamayacağım,iyi akşamlar.

  22. alonsomassa avatarı

    senin adamın bu kadar zayıf olduktan sonra o boynu daha düzelmez.zaten alonso ve massa varken biz ferrari taraftarlarınında kimi ye bi ihtiyacı olamaz.

  23. espoir nerdesin? rapormu aldın? 🙂

  24. alonsomassa avatarı

    nereye geçiyor.alonso yu geçen lewis i de geçer.senin beynin alıyormu bunu.kimi mi sandın? ya mantıklı yorum yap.sıkılmaya başladım artık.alonso yu geçer alonso geldi alonso şunu dedi.ne yani kimi ne yaptıda takımda kalmayı hak etti?alonso yendi.lewis yendi.massa yendi.kimi 2007 hariç ne yaptı.

  25. ayrıca kirve12, her ne kadar art niyetinin tavan yaptığından dolayı böyle yorumlarda bulunduğunu bilsem bile, yine de iyi niyetimle hatırlatmak isterim: felipe'ye sorulan uyum sorularının aynısı, alonso'ya da soruluyor. bana inanmıyorsan sitedeki alonso ile ilgili yapılan röportajlara bakıver. bunun nedeni senin aklını başından alan 1.pilot-2.pilotluk sevdasından çok, felipe ve alonso arasındaki uyumun (arkadaşlık, anlaşabilirlik vs..) merak ediliyor olmasıdır.

  26. massayı en iyi gören arkadaş…senin kalbinden geçenleri canı gönülden bende istiyorum. ben tahminlerimi yazıyorum. massa eşit şartlarda bence alonsoyu rahat geçer. ama santander pazarlıkta bunu talep etmiştir ve almıştır. kiminin bir sene önce gitmesi gibi…

  27. tabiki, eğer taraftar sayısı önemli olsaydı, force india her sezon şampiyondu, adamların arkasında hindistan var 🙂

  28. alonso sürekli gözle görülür şekilde baskın çıkarsa, massa ister istemez (geride kaldığından dolayı) 2. pilot durumuna düşecektir. (tersi durum da geçerli tabi). bunun için takımın müdahalesine gerek bile kalmaz; çünkü performanslar ortadadır. ama durup dururken takım, "milyonlarca taraftar alonso'yu 1. pilot görmek istiyor, hadi yapalım" gibi çocukça bir yaklaşımda bulunmaz. bunu pilotların performansları belirler. o durumda da alonsocu olsun massacı olsun, hepimiz oturur alonso'yu performansından dolayı tebrik eder ve hakkını veririz.

    ama kimin hangi derecede pilot olacağını, taraftar sayıları değil, pilotların pist üstündeki başarıları ve performansları belirler.

  29. eğer bir takım, pilotlarından birini sonuna kadar destekler, diğerine sırtını dönerse, istediğiniz kadar aynı arabayı verin, sırtınızı döndüğünüzden iyi verim alamazsınız… Ferrari'nin massayı ikinci pilot yapacağını zannetmiyorum, eğer Alonso aşırı baskın bir performans gösterirse, işte o zaman massa otomatikman 2. adam olur, bunun olacağınada pek ihtimal vermiyorum, massa artık dünkü çocuk değil

  30. elbette insanlar tuttukları pilotun takımda 1. pilot olmasını ister.. bunu isteyen sadece alonsocular mı? hamiltoncular değil mi? kimiciler, schumiciler, massacılar, vettelciler değil mi? bunda garip olan nedir? ama taraftarın isteğinin pist üstü sonuçlara yansıdığını görmek her zaman mümkün değil. en basit örneği 2007 yılıdır. bahsettiğin alonsomania, 2007 de yok muydu? milyonlarca alonso taraftarı istedi de ne oldu? yine takım yönetimi baskın çıktı ve kimi istedilerse onu desteklediler. sonuç? takım-1, alonsomania-0. gelelim ferrari'ye. f1'i takip eden herkes bilir ki schumi'den sonra en yoğun taraftar grubuna sahip pilot kimi'dir. bir alonsomania varsa, 3 kimimania var dünyada. peki ne oldu? bu taraftar grubunun fazlalığı ve istekleri, massa'nın kaybetmesine yetti mi? hayır. 3 yılın toplamında 1 yıl raikkonen, 1 yıl massa kazandı. son yılda ise massa servis dışı kalana kadar 5. sırada, raikkonen 11. sırada gidiyordu sıralamada.

    3 yıl boyunca kimimania'ya karşı mücadele etmiş bir pilot, alonsomania'ya karşı da mücadele edecektir. merak etmeyesin.

    esas, hamilton tek başına (takım desteksiz) herhangi bir mania'ya karşı mücadele edebilir mi? mclaren yönetimi sağolsun, henüz bunu göremedik. onun için bir şey yazmayacağım. önce görelim, eleştirmeyi de, tebrik etmeyi de biliriz.

  31. alonsomassa avatarı

    dilerim kimi döner ama zannetmiyorum 🙂 hani sen demişsin ya alonso cular girmesin diye.neyse zaten bizimde sizle izlemek gibi bir planımız yoktu dedim.yorumlarını beğenmiyorum musab bera.

  32. massa dilerim eşit şartlarda yarışır. ama zannetmiyorum.

  33. artı şunu söyleyeyim.biz mclarencıler yada hamiltoncular yada kimicilerin alonsoyu sevmemesinden falan bahsetmiştin ya,alonso severlerin hepsine sorabilirsin.alonsomania tarzı bir şey var,alonso gittiği takımda 2 dünya şampiyonluğuyla zaten 1. pilotluğu hak eder cevabını alırsın %90 nından.bız senelerdir bunu duyuyoruz onlardan.şimdi o dünyanın insanları senın pilotunun takımında ve dün dediğini yine hatırlatıyorum sana.bütün dünya değil ama alonso sever arkadaşların dünyasını bir incelersen hangi pilotun 1. pilot olması gerektiğini veya olacağının cevabını alacaksındır.bunu emin ol massa hissediyor o yüzden takım içerisindeki uyum soruları falan soruluyor sürekli.

  34. alonsomassa arkadaş…
    hakkımda ayrımcılık yapıyorum demişsin anlayamadım. ne iş?

  35. ha bunu sen biliyorsun ama bir sene öncesinin dünya şampiyonu olarak ingiliz button bilmiyor öylemi ? :)) senin gibi cevap vereyım dedim…massa zaten bu takımdaydı yanı takım arkadaşını seçme şansı yoktu,onun için kim olursa olsun fark etmez.takıma yeni pilot olarak alonso adapte edildi.ama senın dediğin gibi olsa button mclarene gelmezdi sanırım.

  36. lotusun arabası çok şık durmuş…nostaljik bir görüntü:) üst resimde alemin kralı var. hey gidi günler…

  37. sen beni anlamamışsın kirve.. hamilton geride bile kalsa takım arkadaşı kim olursa olsun ezdirmezler diyorum. ikinci yazdığım yorumda ise, hamilton'un bunun karşılığını (ezdirmeme politikasının karşılığını) verecek kadar yetenekli bir pilot olduğudur.

  38. alonsomassa avatarı

    eh kirve.heikki ye ne diyorsunu?sezonun ''son''larında alonso ya yapılanlara ne diyorsun?

  39. massathebest,iyi ya işte dünde biz öyle dedik,Ferrari takımı alonso varken massayı 2. pilot olarak yarıstıracak dedik ama sen anlam veremedin.ha doğrumu bu,bana göre değil.eşitlik yaşamın her alanında olduğu gibi formuladada olmasını istediğimiz birşey..

  40. alonsomassa avatarı

    ben pilotajlara bakarak söyledim….button olmadıysa massa hiç olmaz.massa yı hafife almayın.hamilton ise mclaren nin 1 numarası.
    eğer mclaren hem rubens hem button ı arıyorsa bunun anlamı kim şampiyon olursa onu alırızdır.
    kimse button dan heikki gibi olmasını beklemesin ancak bir alonso gibi olaylarda olmaz.

  41. ama hamilton da bunu hak eden bir pilot mu? bence kesinlikle evet. gerçekten yetenekli ve çok şey vaad ediyor. rakip bile olsa takdir etmeyi bilmek lazım.

  42. mclaren'de yarışan pilot hamilton olduğu sürece, değil button, mezarından senna kalkıp gelse hamilton'u ezdirmezler. bkz:2007

  43. alonsomassa
    mclaren için desteklenmeye hazır takım oyuncusu var demişsin.
    biliyorum art niyetli değil ama öyle bişey olacağını zannetmiyorum. piyasada once adam varken gidip son dünya şampiyonunu destekçi pilot yapacak değiliz. massa destekçi pilot olabilir belki ama button değil…
    ben bu sene lewisi bi hayli zorlayacağını düşünüyorum
    hatta bu sene buttonun şampiyon olmasını istiyorum. niye mi? lewis şimdiye kadar hiç bir takım arkadaşına geçilmedi. geçen sene kötü bir araçla nasıl başa çıkılır bunu öğrendi. bu sene de takım arkadaşına yenilmek nasıl bişey onu öğrensin 😀
    tekrar ediyorum bu sene yardımcı pilot ferraride bile olur ama mclarende değil bkz santander 😀
    haa ayrıca mclarende olmayacağını neye mi dayandırıyorum onun için de bkz. ingiliz medyası-button

  44. arkadaşlar gerçekten çok güzel hazırlamıssınız şu takımları ve pilotları gösteren resimleri forumlardaki imzamızda kullanabilirmiyiz izin varmı??

  45. alonsomassa avatarı

    arkadaşlar burda çoğu kişi birbirini tanımıyor.seversiniz sevmessiniz.zaten bir kurumda kaçtane insan vardır birbirini seven.buda benim de sevmediğim ve katılmadığım insanlar var,onların içindede bana katılmayanlar vardır.

    pilotlara gelince sevdiğimiz var sevmediğimiz var.ancak yorum yaparken bu pilotların diline,dinine,milletine,rengine laf etmeden,f1 in mantık çerçevesinde birbirimizin görüşüne saygı duyarak yorumlayalım.
    olayı o bunun koltuğunu kaptı o bunu ezdi o bunu geçti spin attırdı değilde.kim daha hırslı kim daha azimli kim neler ''YAPABİLİR'' bazında ele alalım.
    şampiyonlukları saydı-zaferleri saydı değilde 2010 da kim başaracak ona bakalım.
    hayranı olduğumuz pilotlardan birşeyler bulmaya çalışalım.
    şu gride bakıyorumda gelin bizde dünya çapında nasıl insanlar izliyorsa bizde takılarak-gülerek eğlenelim kimseyi rencide etmeden
    şurda son 4 gün..
    sc desen ayrı güzel
    araçlar ayrı güzel (2 si hariç)
    kadrolar süper.

    bütün herkese kazasız olaysız politkadan yasaldı değildi tartışmalarından uzak,2007 yi ve benzeri sezonları gölgede bırakacak,herşeyiyle zevk alıp izlediğimiz harika bir sezon diliyorum

    bu arada oyun haziranda çıkıyormuş.isterseniz patch lerden sıkılan ve 2002 grafiklerini bırakmak isteyenler olursa birde turnuva düzenleyeim.

    jonathan sende katılabilirsin ben ayırım yapmıycam senin gibi. 🙂

  46. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    DÜN GECE TRT1 de stadyum programıan serhan acar ve okay karacan katıldı. yeni programal hakkında bilgiler verdiler
    serhan acarın favorisi fernando alonso okay karanın ise lewis ile vettel.

  47. alonsomassa avatarı

    ulan adminler.siz insan değilsiniz.siteniz batsın salaklar.lewis i savunacak kadar cahilsiniz.girsin o yayınlanmayn yorumlarım götünüze

  48. alonsomassa avatarı

    bu rubens ve nico sanki mafya filminde poz vermiş gibi.
    4 şampiyon var.
    4 şampiyonu zorlayacak 3 tane aday var.
    2 tane surpriz (kubica-webber) var.
    petrov ve kaumi gibi yeteneklipilotlar var.

    mclarende ve mercedes te güçlü pilot ve desteklemeye hazır iki takım oyuncusu var.(rekabet tabiki olacak)

    ferrari de iki güçlü pilot var ancak ikiside yardımcı oyuncu olamayack.

    red bull da sanırım vettel daha öne çıkacak.

    araçlara gelince sauber ve india hariç hepsi güzel.

    hispania ya gelince bence iyi renkler.

  49. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    sauber en çirkin ön kanata sahip uçak gibi havaya kalkacak sanki
    – reno nun sponsor bulması iyi oldu bu haliyle hiç iyi değil.
    -hispania o rengi nasıl seçtiler merak ettim
    -toro rosso sözde ayrıldı ama hiç alakası yok redbull kopyası

  50. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    süper yaa ve baslıyoruz 4tane şampıyon kral.. alonso.. lewis.button.. 🙂 daha ne olsun bee

  51. süper bir çalışma einize sağlık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir