Jerez'de 2.Gün Sonrası Force India

yazar:

kategori:

Takım, düzeltilmiş programın çoğunu tamamladı: ayar değerlendirmeleri, yarış hazırlıkları ile yakıt ve hidrolik sistem kontrolleri. Di Resta ve Liuzzi’nin herhangi bir büyük sorun yaşamaması ile toplam 250km yol katedildi.

Paul di Resta: “Biraz daha sürüş yapmak için bu sabah direksiyondaydım. Ne yazık ki hava tekrar çok kötüydü. Ama bu dönemde her sürüş bana araç ve takımın çalışma şekli hakkında daha fazla tecrübe sağlıyor. Sabah geçiş ve ıslak zemin lastikleri ile sürüş yaptım, bu da en azından sağlam bir ıslak sürüş tecrübesi elde ettiğim anlamına geliyor. Aslında bunlar yeni değildi, benzer koşullara Malezya’da da rastlamıştım”

Tonio Liuzzi: “Hava bugün sürekli değişen şartlarla çok köytüydü. Her saat yağmur yağıp da kuruyormuş gibiydi. Ama hiç bir zaman istikrarlı olmadı: ya ıslak zemin lastikleri için çok kuruydu veya kuru zemin lastikleri için çok ıslaktı. Bu yüzden performans için istikrarlı bir gösterge yakalayamadık. Bazı pitstop simulasyonları gerçekleştirdik ve araçla ilgili daha fazla bilgi almak için sürüşler yaptık. Araç yine de değişikliklere iyi tepki veriyor.”

Takımın Jerez’de 3. gün çalışmalarında Adrian Sutil direksiyonda olacak. Daha sonra Cumartesi koltuğa Liuzzi geçecek.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir