Renault, Kuru Zemine Dönmekten Memnun

yazar:

kategori:

Günün özeti: “Dünkü yağmurun ardından bu sabah (Cuma) takımı, açık ve güneşli hava şartları bekliyordu ve pist gün içinde kurudu. Robert’in programında ayar ve prosedürel çalışmalar vardı”

Robert Kubica: “Sabah pist biraz nemliydi, bu yüzden herşeyin çalıştığından emin olmak için keşif turu attık ve pistin kurumasını bekledik. Şartlar oldukça rüzgârlıydı, bu da araca büyük etki ediyordu ama bir çok şeyi deneyebildik. Bu yüzden günden oldukça memnunum”

Şef mühendis Alan Permane: “Sonunda hava şartları gelişti ve verimli bir gün geçirmeyi başardık. Başlarda pist hâlâ nemliydi ama çabucak kurudu ve Robert ile bazı yararlı ayar çalışmaları yürüttük, bu da bizi iyi bir yöne soktu. Ayrıca prosedürel çalışlar ve ağır bir araçla antrenman başlangıçları üzerine de çalıştık. Robert, karçılaştırmak için farklı lastik hamurları ile sürüş yaptı, bunlar da yararlı oldu”

Jerez’de Cumartesi günü yine Kubica çalışacak.


Yorumlar

  1. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Ben ne kadar ilk dört Ferrari , Mercedes McLaren, Red bull densede taraftarı olduğum takımın bu araçlar arasına girebileceğini düşünüyorum bu arçta potansiyel var… Ama yinede şampiyonada favorim Alonso…

  2. ben takımıma sonuna kadar güveniyorumm r 30 r 29 dan daha potansiyele sahip bir araba sonuna kadar renault

  3. kubica'nin harcanmamasi dilegiyle… petrov da umarim kotu bir araca sahip olmaz. yoksa kariyerinin ilk yilinda potansiyelini gosteremez :/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir