Mercedes – Jerez Son Gün Notları

yazar:

kategori:

Rosberg’in programı bugün uzun sürüşlerde şasi ayarları ve lastik değerlendirmeleri üzerinde odaklanmıştı. Havanın da iyi olmasıyla Alman pilot 139 turu tamamladı.

Nico Rosberg: “bugün çok olumlu bir gün geçirdik ve çok değerli kilometreler kat ettik. Ayarlar konusunda gelişim kaydettik ve Barselona’daki son testlere hazırlanmak için nelerin daha kullanışlı olacağını gördük. Kuru pistte turlar atmak benim için araca ve sistemlere alışmak için çok faydalı oldu”

Ross Brawn: “Jerez’deki son iki hafta Mercedes GP Petronas takımı için oldukça yoğun geçti ve testleri Nico ve Michael ile iki kuru günde değerli verilerle tamamlamak memnuniyet verici. Şartlar ideal olmasa da araç ayarları konusunda ve diğer sistemlerde gelişim kaydettik. Barselona’da önümüzde yapacak çok şey var ama genel olarak sezon başlangıcı için iyi durumda görünüyoruz.”


Yorumlar

  1. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    son günü notu olarak hiçbir bilgi yok.

    sadece çok iyi geçti.

  2. testleri karmaşık kılan yakıt ikmali yasağı.kimin hangi yükle çıktığını kestiremiyoruz.

  3. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Şu gercek test sonuclarini goremicez anlasilan bu sene yada hepsi birbirine cok yakin gecen sene brawn gp kendini gostermisdi burda ise her sey karmaşık kim daha rekabetci solemek cok zor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir