Kovalainen de Ralliyi İstiyor

yazar:

kategori:

Eski F1 şampiyonu Kimi Raikkonen bu sezonu F1 yerine WRC’de geçirme kararı almış ve Robert Kubica da Monte Carlo rallisine katılmıştı.

Doğrusu Lotus pilotu Arctic Rally tarafından bir teklif almıştı ama geri çevirmişti. Ama bu bir diğer teklifi geri çevireceği anlamına gelmiyor.

Autosport gazetesine konuşan Kovalainen “Kullanabildiğim birçok araç için birçok teklif aldım ve bazıları rekabetçi araçlardı. Ama çok uzun zamanımı almıştı. Oraya gitmek bölgeyi keşfetmek sonra ralli yapmak. Bunlar için yeteri kadar iyi olduğumu düşünmüyorum.” dedi.

“Bir haftaya ihtiyacım vardı ve iyi testler yapmak istedim. Ama yeni bir takımım var ve onlar İngiltere’de çalışırken benim evimde ralli yapmak istemem doğru olmazdı.”

“Ben de yapmamaya karar verdim. Belki ileride deneyebilirim. Önümüzdeki yaz ya da kış sezonundaki olasılıkları değerlendireceğim. Ama denediğimde bu işi gerçekten düzgün yapmayı istiyorum ve böylece nasıl olduğumu göreceğim.”


Yorumlar

  1. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Art niyetli olabilirim ama bunun nedeni Lotus Aracı da olabilir benim kanaatim…

  2. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Fin olduğu için şaşırmadım nedense Finliler railliye daha sıcak bakıyor onların ülkesinde her zaman ralli koşulları mükemmel olduğu içindir belki. belki de ata sporlarıdır ve kanlarında vardır aslında ralli yapmak :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir