Maldonado: Williams’tan Ayrılmak Kötü Bir Karardı

yazar:

kategori:

Pastor Maldonado, Williams’tan ayrılıp Lotus’a geçme kararının yanlış olduğunu itiraf etti.

2011 yılında Williams ile F1’de yarışmaya başlayan 30 yaşındaki Maldonado, 2012 İspanya’da ilk zaferini elde etmiş ve 2013 yılının ardından Williams’tan ayrılarak Lotus’a geçmişti.

Venezuelalı pilotun geçtiği Lotus puan mücadelesi verirken, Williams podyum için yarışıyor ve şampiyona üçüncüsü.

Maldonado “Siniri bozucu doğru kelime değil, durumum sadece zor. Bu doğru bir karar değildi ama çok zor bir takım ile çalışıyorum”

“Bir sporcu olarak her zaman çok fazla aç olursunuz, hayattan büyük beklentileriniz vardır. Bunun için bazı kararlar almak zorunda kalırsınız ve tüm tutku ve sorumlulukla bunu kabul etmelisiniz. Nereye giderseniz gidin bu böyledir. Benim yaptığım da buydu”

“Bu çok büyük bir ekip, belki en iyi tesise sahip değil. Veya ekonomik açıdan süper değiliz. Ama diğer tarafdan öğrenmek için takım olarak çok farklı bir felsefe izliyoruz. Bu gelecekte bana yardımcı olacak” dedi.


Yorumlar

“Maldonado: Williams’tan Ayrılmak Kötü Bir Karardı” için 6 yanıt

  1. Maldonado’yu isteyen takım yetenekli pilot değil, paralı pilot arayan takımdır. Bu yüzden Maldonado hangi takıma giderse gitsin kötü karar olacak.

  2. Bunun yaşı da artık genç değil. 30 yaşındaymış. Herhalde F1’de 2-3 sene daha yarıştıktan sonra Amerikan serilerine geçer.

  3. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    Grosjean iyiki ayrılmış şu eriften laf duyacak takımmı lotus al sene başı testlerine cıkar Grosjeanı ikinci plana at mukafatıda bu olsun sanki kendi istikra abidesiymişte :/

  4. Şu Maldonado ne pislik bir adammış yahu. Williams’dan ayrılırken de “Takım, aracımı sabote etti” diye çamur atmıştı. Şimdide kendi acınacak haline bakmıyor Lotus’a çamur atıyor. Miyadı dolmuş bunun.

  5. Hep tersini söylerdi kararımdan mutluyum gibi sözleri vardı. Renault gelince beni kovacak diye duyum mu aldı acaba bunları açıklayabilir hale gelmiş.

  6. Pişman olmadığı yönünde demeçler vermek zorundaydı. Şimdi ne rahatlattı acaba?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir