Dennis: Magnussen’in Yarışmasına Engel Olmak İstemedik

yazar:

kategori:

Ron Dennis, Kevin Magnussen’in başka bir takımda veya başka bir seride yarışabilmesi adına takımdan ayrılmasına izin verdiklerini açıkladı.

2014 yılında F1’deki ilk tam sezonunu geçiren Magnussen, sezon sonunda koltuğunu Alonso’ya kaptırmış ve bu yılı takımın test ve yedek pilotu olarak geçirmişti.

Button’ın emekli olacağı iddiaları karşısında adı yine yarış koltuğu için anılsa da McLaren Button ile yola devam etmeye karar verdi.

Her fırsatta bu yıl gibi başka bir yıl daha geçirmeyeceğini söyleyen Magnussen, sezon sonunda resmen takımdan ayrılacak.

Ron Dennis “Gelecek yıl McLaren-Honda’da yarışma fırsatı olmayacak. Şu anda iki dünya şampiyonu pilotumuz var ve bundan son derece mutluyuz”

“Kevin genç programa katıldığı 2010 yılından bu yana harika bir iş çıkartı. 2014 yılında Jenson’ın yanında iyi işler yaptı. Melbourne’de elde ettiği podyum hepimiz adına mutluluk vericiydi. Bu yıl da test pilotumuz olarak Jenson, Fernando ve en önemlisi takıma olan desteğini sürdürdü.”

“Gelecek yıl yarışmak istiyor ve onun bu hayalini gerçekleştirmesine engel olmak istemiyoruz”

“O çok yetenekli bir pilot ve Jenson’ın da dediği gibi Formula 1’de yarışmayı hakediyor”

“Kevin’e başarılı bir kariyer diliyoruz. Yarış kariyerinin devamında kendisine yardımcı olabilmek adına elimizden geleni yapacağız” dedi.


Yorumlar

“Dennis: Magnussen’in Yarışmasına Engel Olmak İstemedik” için bir yanıt

  1. Lotus hayırlı olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir