Maldonado: Dünya Şampiyonları Bile Hata Yapar

yazar:

kategori:

Pastor Maldonado, yaptığı hatalar karşısında kendisini savundu.

Venezuelalı pilot F1’de yarış ilk günden bu yana pek çok kaza ve olaya karıştı.

Bu kaza ve olayların ardından Maldonado’ya pek çok eleştiri yapıldı ve 30 yaşındaki pilot çoğu zaman bu eleştirilerin hayatının bir parçası olduğunu söyledi.

Çıktığı 91 yarışın 12’sinden puan ile ayrılan Maldonado “Beni motive eden şey yarışlara olan tutkum. Geçmişte sık sık hata yaptım ama bunu yapan sadece ben değilim. İsim vermeyeceğim ancak bazı dünya şampiyonları bile büyük hatalar yaptı. Sonuçta hepimiz insanız”

“Her zaman daha fazlasını istiyorum. Önceliğim her zaman yarış kazanmak. Bunun için buradayım ve bu beni motive ediyor”

“Bu yıl zaferler için yarışmak mümkün olmadı. Takımın içerisinde bulunduğu durum çok zor. Ayrıca Mercedes ile rekabet kimsenin yapabileceği birşey değil. Onlar açık şekilde sporun hakimi”

“Geçen yıllar bana çok şey öğretti. Önemli ölçüde geliştim ve daha güçlü bir adam oldum. Mühendislerle artık daha iyi bir etkileşime sahibim”

“Şundan eminim ki kariyerimdeki tek zafer 2012 İspanya olmayacak. Gelecekte daha fazla yarış kazanacağım. Bu benim amacım”

“Sözleşmem bitene kadar yani 2016’ya kadar kesin olarak buradayım. Takım Renault ile görüşüyor ve böylesi tarihi bir şirketin spora girmesi herkes için iyi olacak. Umarım birkaç yıl daha Formula 1’de yarışmaya ve potansiyelimi göstermeye devam edebilirim.”

“İstediğim tek şey bir kez de olsa şampiyonluk için mücadele etmek” dedi.


Yorumlar

“Maldonado: Dünya Şampiyonları Bile Hata Yapar” için 3 yanıt

  1. Şimdi kızmayın ama eğer bir pilot F1 de yarışma şansını elde etmişse iyidir kimse bir şey diyemez her ne kadar sponsor destekli pilotlar var olsada.

  2. F-one-Driver avatarı

    91 yarışın 12 si puan ne demek:)) 1 tanesi zaten galibiyet, yani bana baya komik geldi, esasında grosjeanın durumu nasıl acaba mukayese de edemedim gülmekten, bu istatistik sanki maldonadoya has kimsenin erişemeyeceği bir istatistik:)) İyi takımlarda yarıştı çünkü, Bence şampiyonlarla kendini kıyaslamadan önce takım arkadaşlarıyla kıyaslasa daha iyi olur, o kadar uzun boylu olmaya gerek yok, zaten finish göremeyen adamın altında mercedes olsa ne yazar, biraz da ona bakmalı…

  3. 91 yarışın 12’sinden puan almış adam şampiyonluktan bahsedince bir gülme geldi içime.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir