Zaman Daralırken Stefan GP Griddeki Yeri için Daha İyimser

yazar:

kategori:

Mevcut takımlardan birinin yarışmaması halinde gridde boş kalan yeri doldurmayı uman Stefan GP, bir son dakika kararıyla 28 araca izin verilmesi konusunda da umudunu sürdürüyor.

Takım patronu Zoran Stefanovic zamanın aleyhlerine işlediğini ama umutlarının devam ettiğini belirtiyor.
“Kesinlikle bir şeylerin olmasını bekliyoruz çünkü Bahreyn yaklaşıyor. Eğer Bahreyn’e gidecekseniz önümüzdeki Çarşamba gününe kadar hazır olmanız gerekiyor.”

Stefanovic şampiyonaya sonradan dahil olmayı da kabul edebileceklerini ancak Bahreyn’de olmayı tercih ettiklerini söylüyor.

“Teknik olarak daha sonra dahil olamız mümkün ama Bahreyn’de olacağız. Bunu kesin olarak belirtemiyoruz tabii ki ama bunun olması için sabırsızlanıyoruz.”

Bridgestone, sadece giriş belgesini alan takımlara lastik tedarik ettiği için takım Portimao testlerinin iptal etmek zorunda kalmıştı. Ancak Stefanovic bu sorunun da çözülebileceğine inanıyor.

Bernie Ecclestone’un desteği hakkında da konuşan Stefanovic, “Bence Bernie herkese destek oluyor ve bize de öyle çünkü bir şeylerin olması için çabalıyoruz. Biz iş yapıyoruz, konuşmuyoruz.” diyor.

Stefan GP şu anda Toyota’nın 2010 için hazırladığı aracı kullanıyor.

Kazuki Nakajima ile yarışacaklarını açıklayan takım ikinci pilot olarak da Jacques Villeneuve ile anlaşabileceklerini belirtmişti.


Yorumlar

  1. ozan ülkügil avatarı
    ozan ülkügil

    Belirsiz 2 takımın yerine Toyota TF110 temelli Stefan GP'yi tercih ederim ama Nakajima ve Villeneuve'ü değil 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir