Rosberg: Hamilton ile Yarışıyorum, Vettel ile Değil

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, şampiyona ikinciliğine değil, şampiyonluğa odaklandığını dile getirdi.

Rusya’da gaz pedalının kırılmasının ardından yarışı bırakmak zorunda kalan Rosberg, hem Hamilton’un 73 puan gerisine düştü, hem de Vettel’in ardına üçüncülüğe geriledi.

Bu durumda Rosberg’in sezonun geriye kalan yarışlarında şampiyona ikincisi olmaya odaklanacağı düşünülüyor.

Şampiyona ikincisi olması için Hamilton’ın kendisine yardım edip etmeyeceği sorusuna Rosberg “Şampiyonuk için mücadele ediyorum. Tek hedefim bu. Şuanda yapabileceğim en iyi şey yarışı kazanmak” dedi.

Wolff ise “Nico takım için önemli bir pilot. Bu yıl özellikle son yarışlarda şampiyonluk için çok zorladı. Fakat şanssızdı”

“Sezonun kalan yarışlarında sonuna kadar zorlayacak ve matematiksel anlamda şansı bitene kadar da deneyecektir” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: Hamilton ile Yarışıyorum, Vettel ile Değil” için 11 yanıt

  1. aeroformula avatarı

    yine konuşmuş bizim torpilli.. Lewis’in yanından geçemezsin Nico kusura bakma.. Eğer mercedes kadrosu sen ve senin gibi diğer vasat bir pilottan oluşsaydı. Ferrari takım şampiyonu olamazdı ama Vettel şampiyon olurdu.. Vettel taraftarı olmamama rağmen bunu söyleyebilirim. Sen o arabayla Ferrari’ye pilotlar şampiyonluğunu kaptırırdın. Bu yüzden Lewis senden 5 6 kat fazla kazanıyor.

  2. SCUDERİA FERRARİ avatarı
    SCUDERİA FERRARİ

    rosberg yeteneksiz, kalibresiz vasat bir pilot. hiçbir zaman şampiyon olamaz. 2006da daha iyiydi be abi fastest lap yapıyordu williamsla. şimdi muhteşem bir 2.pilot 1-2 yarış sorun yaşadı ama hamiltonu bir kere bile adamakıllı geçememiş nasıl şampiyon olacak ölü,bitik schumacheri yendi diye fazla kendine güveni gelmiş.

  3. Araç farkları ortadayken senin 3 sıraya gerilemen nasıl bir pilot oldugunu gösterir nico şampiyon olmak istiyorsan sürüşünü geliştirmen lazım ki vettel’den tüyo al derim şu şartlarda asla şampiyon olamıcaksın ki kalitende bunu gösteriyor mercedes için sıradan bir 2.pilotsun malesef.

  4. Böyle bir dönem ve makineyle değil şampiyon 2. olamazsa ileride çok gülerler. İnsanlar yıllarca unutmuyor bazı halleri.

  5. A+ bir sürücü olmadığını herkes biliyor ama hiyasko biri de değil. Şu resme bakın, hamilton hangi bölümlerde kendinden iyi sürmüş tespit etmeye çalışıyor, buda çalışkanlığının bir ispatıdır. F1 kariyerinin başından beri hersene çok iyi iş çıkaran A sınıfı bir sürücü bence. Hamilton alonso ve vettel üçlüsünden sonra en iyisi. Geçen sene şansı yaver gitse şampiyon bile olacaktı.

  6. Bence Hamilton’la yarışamadığı için Vettel’e yarışıyor şu an. Gerçi Vettel’e oranla daha fazla dayanıklılık sorunu yaşadığı da kesin. İtalya ve Rusya’da 43 puan kaptırdı. Onlar da olmasa rahat 2. idi.

  7. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Bak sen ! Senin rakibin Hamilton değil dostum, şu an da şampiyonluk senin için hayal. Altındaki araba ile daha yavaş bir aracın pilotuna puan sıralamasında geçildin. En fazla ikinci olabilirsin

    1. Rusya’da gaz pedalını kendisi mi kırdı? İtalya’da motoru kendisi mi patlattı? Vettel’in başarısı biraz da Alonso’nunkiler gibi, aracı sapasağlam olunca diğerlerinin kalmasından faydalanıyor. Bari sen deme bunları.

      1. burak karaküdük avatarı
        burak karaküdük

        lewis ve rosberg kaç senedir yarışıyor ? kaç kere geçebildi veya şampiyon olabildi mi ? rosbergin en büyük başarıları nelerdir f1e girdiğinden ötürü.bana göre kesin olan şey vettel,rosberg den daha iyi bir sürücü.kırılmasaydı yada bozulmasaydı Günay. Mercedesin sorunundan Vettel sorumlu değil 🙂 Lewis de aynı puanları kaybetse bugün halen lider olacaktı anlatabiliyor muyum ? 🙂

  8. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Yarışmak istiyorsun ama yarıştırmıyorlar bile çünkü sen PR pilotu değilsin yoksa niye Hamiltonu transfer etsinler böyle bir araca kimi koysan şampiyon olur tek fark bir reklam yüzüydü onuda karaoğlanı alıp tamamladılar neden İngilterede kim reklam yapacak lüks Mercoları sen zaten yerli malısın

  9. İyi de Vettel de Hamilton’la yarışıyor, seninle yarışmıyor ki…senin tek rakibin kendinsin gibi gibi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir