Maldonado “Ferrari ile Mücadele Edebiliriz”

yazar:

kategori:

Pastor Maldonado, Lotus’un gelişim için yeterli bütçeye sahip olması halinde Ferrari ile mücadele edebileceğini düşünüyor.

Özellikle bu sene maddi olarak büyük sıkıntılar yaşayan ve bir çok şirket tarafından dava edilen Lotus, aracını geliştirmekte zorlanıyor. Takımın Renault’a devredilmesi bekleniyor.

Maldonado “Fabrikanın arka planı ve takımdaki insanların kalitesine bakarsak Formula 1’deki en iyilerden birisine sahip olduğumuzu düşünüyorum.”

“Tek sorun finansal sıkıntılar.”

“Sezon başından beri aynı olan aracımız var ve hala puan mücadelesi verebiliyoruz. Bir de aracımızı geliştirebildiğimizi düşünün…”

“Aracımızı doğru yönde geliştirme potansiyelimiz olsaydı belki Mercedesler gibi kazanıyor olamazdık çünkü onlar ihtiyaç duydukları her şeye sahipler ancak Ferrari ve Williams’a çok daha yakın olurduk.”

“Belki ikinci olamazdık ancak kesinlikle ikincilik için mücadele ediyor olurduk. İkinci ya da 3. olurduk ya da Ferrari’ye yakın olurduk.”

“Nerede olacağınızı tahmin etmek her zaman zordur ancak tabi ki mevcut durumumuzdan daha iyi olurduk. Çok iyi bir araca sahibiz.” dedi.

 


Yorumlar

“Maldonado “Ferrari ile Mücadele Edebiliriz”” için 6 yanıt

  1. Et tabi koçum 😀 Aralarından geçersin, spin atar tekrar geriye düşersin filan heyecanlı olur 😀

  2. Sesli güldürdü 😀

  3. saidertuğrul avatarı
    saidertuğrul

    Kurban bayramında ki acemi Kasapları geçtin be Maldonado. Sende ki sponsor desteği başka bir pilotta olsaydı dediğine katılır hatta en takımda yarışırdı buna emin…

  4. Lotus iyi bir takımdı…

    Allison gitmeseydi.

  5. Mücadeleden kastın kaza yapmak.aracı biçmek ya da maximum ceza puanı toplamayı kastediyon galiba.takım seni sponsor gelirinden dolayı yarıştırıyo ama kazadan sonra araca harcanan paradan haberi yok takımın herhalde sponsor gelirini ikiye katlar.

  6. pdvsa sağolsun bütçeye katkı yapıyoda sen tam bir kamikazesin sana pazar arabası bile emanet edilmezzzz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir