Lowe: Hamilton Performansının Zirvesinde

yazar:

kategori:

Paddy Lowe’a göre, Lewis Hamilton 2015 yılında kariyerinin en iyi sürüşlerinden birisini yapıyor.

İngiliz pilot Rosberg’i hem sıralama turları hem de yarış sonuçlarında açık şekilde mağlup etmeyi başardı ve Austin’de sezonun bitimine 3 yarış kala şampiyonluğunu ilan edebilir.

Mercedes’ten Paddy Lowe “Lewis tüm yarış boyunca çalışmak büyük bir ayrıcalık. O fantastik bir sürüşcü ve başından beri kazanmayı başarıyor”

“O her zaman özel bir sürücü oldu ve şimdi performansının zirvesinde. O hiç olmadığı kadar iyi bir pilot ve yenilmesi çok zor” dedi.

Lowe Rosberg-Hamilton savaşı için “Onlar pist üstünde adil şekilde mücadele ediyorlar ve birbirlerine son derece saygılılar.  Harika bir takım arkadaşlığı yapıyorlar. İkisi de büyük bir takım oyuncusu” dedi.


Yorumlar

“Lowe: Hamilton Performansının Zirvesinde” için 6 yanıt

  1. Kesinlikle zirvede. Vettel’de gelse Button’da gelse aynı takıma ezer geçer.

    1. Bu yıl 6 numaralı koltukta button vettel alonso olsaydı bu lewis şampiyon olamazdı
      Raikkonen olsaydı bilemiyorum emin konuşamıyorum açık bir gerçek bu da

  2. Kiminle mücadele ediyor da performansın zirvesine çıksın.Hem geçen sene hem bu sene Hamilton’un performansı idare eder.Karşısında dişli bir rakipi yok ne zaman dişe diş bir mücadele içine girer ışte o zaman galip gelirse helal deriz.Seneye Ferrari 0.1 0.2 bile yavaş olsa o şampiyonluğu alamaz Hamilton.Göreceğiz..

    1. Çok mantıklı bir nokta doğru soru kimin mücadele ediyor ?

      Geçen sene Formda olan bir Rosbeg ile az kalsın şampiyonluğu kaçırıyordu.
      Bu sene ise Rosbergin düşük performansı sayesinde hiç bir rakibi yok ilk sıradan başlayıp ilk sırada bitiriyor.

      Hadi Alonso gibi 2-3-4 ten başlayıp Ferraride ki gibi puanlar kovalasa podyum kovalasa anlarızda.
      Veya Vettel gibi sezonun son yarışı Alonso ile kıran kırana geçirdiği bir şampiyonluk mücadelesi olsa onuda anlarızda.

      E arkadaş altında tur başına 0.7 ile 0.8 arası fark açan araç varken hangi performansın artıp zirveye oynayan bir pilot olucaksın diye sorarlar.

      Kiminle mücadele ettin cevabı yok.
      Mercedeste zamanında Ferrarinin yaptığı PR çalışması ile pilotunu şişirmekle meşgul.
      Kusura bakmasın o araca Maldonado otursa tamam şampiyon olamaz ama o bile ilk 3 içinde olur.

      Formula 1 araç yerine pilot farklarını konuştuğu zaman yorum yaparım.

  3. Nazmi Duman avatarı

    2007 yılında son 2 yarışta başına gelen felaketlerle kaçırdığı şampiyonluktan sonra bayağı sarsıldı 2008 yılındaki son turda gelen şampiyonluk da bir teselli oldu ama tam olması gereken etkiyi yapmadı.
    Amaaaa 2014 şampiyonluğu tam kamil bir şampiyonluktu ve artık hamilton kemale ulaşmış şampiyon bir sürücü oldu. Buna sürüşüne yansıyor. He aceleciliği sonucu hatalar da yapıyor ama buda işin heyecanını getiriyor. Bir yarışta massayı birinde de rosbergi geçmeye çalışırken gerilere düştü ve sonrasındaki mücadele yarışa heyecan getirdi. Seneye daha da iyi sürecek.

  4. Yanlış mercedes formunun zirvesinde demeliydi kimse kusura bakmasın artık F1 de yetenek çokta fazla fark oluşturmuyor bugün mercedes koltuğuna kimi oturtursan oturt 2. liği alır eğer bu alonso vettel rai ric ise zaten onlarda şampiyon olur bu formda hamiltonuda al 2013 mercedesine koy ki gördük sezonu 4. bitirdi yada suminin sürdüğü rezalet 2012 mercedesine serhan acarin dediği gibi artık %70 araç %30 pilot dip not: Hamilton tabikide çok yetenekli ama mercedes ondan çok daha yetenekli

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir