Alonso: Austin McLaren İçin Zor Geçecek

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Austin Texas’da gerçekleştirilecek sezonun sondan dördüncü yarışından pek umutlu değil.

McLaren Honda son Rusya GP’sinde her iki otomobile ile birlikte ilk 10’a girmesine karşın Alonso’nun cezası nedeniyle sadece Button ile puan alabilmişti.

Alonso “Şampiyonanın bir başka yarışı için Austin’e geldik. Açıkçası bizim için zor bir yarış olacak ama iyi sonuçlar elde etmek için çalışacağız”

“Yüksek tempo ile iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Ama önemli olan doğru ayarları bulmak. Başarının tek yolu bu”

“Bu pist insanlar tarafından seviliyor. Austin harika bir şehir. Jenson ile birlikte iyi bir yarış izletmeye çalışacağız” dedi.


Yorumlar

“Alonso: Austin McLaren İçin Zor Geçecek” için 20 yanıt

  1. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    Alonso’nun tekrar ön sıralara döneceğinden gerçekten eminim. nasıl Rossi ducati de yarıştığı 2 yıl boyunca önden çok uzaktaydı ve yamaha ya tekrar dönünce işler değişti ve şimdi şampiyonluğa gidiyor. Alonso’da öyle olacak bir çok alonso taraftarının beklentisi de bu şekilde. ön sıralara çıkıcaz ve 3. şampiyonluğu alacağız :)))

  2. Uzun yıllardır Formula 1’i takip eden birisi olarak Alonso ve Button’ı en önemlisi McLaren’i bu halde görmek beni üzüyor. Rakip fanların Alonso, Button ve McLaren’i neden geride görmek istediğini anlamıyorum. Mercedes, Ferrari ve McLaren mücadelesini en önemlisi, Hamilton, Vettel, Raikkonen, Alonso ve Button’ın mücadelesini kim istemez ki? Alonso gibi bir şampiyon, Button gibi bir şampiyon gerilerde harcanıyor. 2010-2012 arasında Schumacher’e nasıl üzüldüysem şu anda Alonso ve Button’a üzülüyorum. Sanırım olaylara tarafsız bakmak gerekiyor.

    1. +1000000000000

    2. Cevabı çok basit. Alonso önlere döndüğü an hepsini bozuk para gibi harcayacağı için çekiniyorlar. Aslında kendileri de bunun böyle olacağını biliyor ve söyleyemiyorlar.

    3. Onur Gentas avatarı

      Sorun McLaren değil sorun Alonso. Adamlar Alonso’nun yaşadıklarından dolayı çok mutlu hissediyorlar kendilerini. Yoksa Button’ın falan esamesi bile geçmiyor doğru düzgün.

      Bu sporda Mercedes sevilmeyebilir, Red Bull sevilmeyebilir fakat McLaren antipati duyulacak bir takım değil. Mercedes ve Red Bull sıkıntı yaşasalar arkalarına bile bakmadan giderler bu spordan fakat McLaren gibi takımlar kalıcıdır ve bu sporu her zaman ayakta tutarlar.

      Pilotlarla problemleriniz olabilir fakat buna takımı alet etmek doğru bir hareket değil.

      1. mclaren’ın şuan ayrılması, şampiyona açısından; sponsorlar açısından; gelirler açısından mercedes ve redbull’dan daha düşük bir etki yapar.. mclaren sandığınız kadar büyük değil.

        1. Mercedes,Redbull,Toro Rosso çıkıp gitse Mclaren’den çok daha az etki yaratır. Mclaren sandığın kadar büyük bir takım. Senin yazmanla küçük bir takım olmuyor. Formula 1 tarihi boyunca Ferrari ile başa baş mücadele etmiş bir takım. Futbolda Galatasaray ve Fenerbahçe ne ise burada da Ferrari ve Mclaren o dur. 1 sezon geride yarıştılar diye tamamen silinip atılamaz 😉

        2. Gerçekten çok talihsiz bir yorum olmuş, umarım F1’le daha fazla ilgilenip McLaren gibi takımların gerçek yerini idrak etme fırsatı bulabilirsiniz. Maalesef Formula 1’in mevcut yapısı bu şekilde yorumların gelmesini ortaya çıkartıyor. Sevgiler.

        3. Turbo çağı F1 izleyicisi.

    4. McLaren’in ve RedBull’un önlerde olup rekabete dahil olmasını ben de çok istiyorum. Ama bu gerçek; doğru dürüst motor yapamayan Honda’yla, Ferrari’yi hep 2. olmakla suçlayıp sonra gridde sondan 2.takımla yarışan Alonso’yla tatlı tatlı dalga geçmemizin önünde bir engel değil. Alonso, Ferrari’den ayrılırken ve sonrasında Ferrari’yi yere batıran açıklamalar yapmasaydı, eminim ki şimdi bir çok kişinin Alonso’ya sempatisi sürerdi. Çünkü büyük pilot. Ama o açıklamaları yapıp gridin en gerisine düşersen, bırak ikinciliği doğru dürüst yarış bile bitiremezsen, kusura bakma da herkes dalgasını bir güzel geçer…

  3. Şu dalga geçen alaya alan tipleri seneye de buralarda görmek istiyoruz.Sakın digerleri gibi ortadan kaybolmayın.

    1. Troller her zaman olacaktır. 🙂 Sabır göstereceğiz artık.

  4. neresi kolay geçti ki sanki Alo?

  5. Kimi’den uzak durmaya çalış karşim. Yakmasın yarışını acemi eleman.

    1. cipitu encin cipitu AARGGH! avatarı
      cipitu encin cipitu AARGGH!

      zaten baya bi gerisinde olacak merak etmeyin.

      1. CaptainKiller avatarı
        CaptainKiller

        harbiden komik olmuş demi kardeşim 😀

        tur yerken demek istemiş olabilir ama belki yanlış anlamışızdır 😀

      2. Startta kalkamaz diyorsun yani yine 20. olur diyorsun ? Ee hani dersine çalışmıştı bu sıcak adam ? 🙂

        1. Bence bu ikisi aynı kişi. Canı sıkıldıkça saçma nicklerle gelip yorum atıyor.

          1. Kesinlikle öyle

  6. CaptainKiller avatarı
    CaptainKiller

    vah vah… çok üzüldük alonsocum, honda muhteşem bi motor yapmıştı, korkma bu yarışta kötü olmazsınız en fazla tur yeme zamanınız biraz gelişir. Önceden yarışın yarısında tur yerdiniz, şimdi %60 ında yersiniz 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir