Petrov'a Puanlar için Sezon Ortasına Kadar Şans Tanınacak

yazar:

kategori:

Petrov, sponsor desteği ile yılda 15 milyon Euro kazandıracağı düşünülen Enstone merkezli takımda kendini baskı altında hissetmediğini belirtti.

Petrov, “Takım sezonun ortasına kadar puan almam için bana şans vereceğini söyledi.” diye konuştu.

Yeni aracı kullanmaktan gerçekten zevk aldığını belirten çaylak pilot, “Pist üzerinde geçirilecek zamanlara ihtiyacım var. Diğer tüm pilotlar benden daha fazla sürüş yaptılar” dedi.

 


Yorumlar

  1. renault, önce petrov'u sorgulayacağına yeni aracının yarışlarda göstereceği performansı sorgulamalı. bence üzülerek söylüyorum hiç de ışık falan görünmüyor renault'da. 3 yıldır bekliyoruz, geri döndü dönecek diye. ama giderek kan kaybediyor bir zamanların şampiyon takımı. gerçi zaten artık bu takıma renault bile denemez. takımın patronu yasaklı, baş mühendisi yasaklı, favori pilotu gitmiş, takım el değiştirmiş, geriye yalnızca ismi kalmış. şu çok heyecanlı geçeceğe benzeyen yeni sezonda renault'u da şampiyonluk potasının içinde görmek isterdim. ama bunlar artık hayallerde bir anı olarak kalacak gibi.

  2. Renault ismini kullandırmakta hata etti bence. Sırf F1'de isminin devam etmesi için marka değerini düşürecek. Sadece motor sağlayıcısı olsa RedBull ile daha iyi temsil edilirdi.

  3. sezon ortasinda da piquet'nin, bourdais'nin falan kovuldugu gibi yeni bir pilot alip da testsiz bilmem nesiz bosuna benzin yaktirmasinlar da yeni pilotlara…

  4. ilk 10 puan alıyor.normal şartlarda petrov bu sene 60 puanı geçmesi lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir