Sutil: Force India'da Kalmak Mantıklı Bir Karardı

yazar:

kategori:

Alman pilot, “En mantıklı karar buydu. Görüşmeler yaptığımız başka takımlar vardı ama onların geleceklerinin ne olacağını kimse bilemiyor.”

“Diğer takımlarda ise, nam-ı diğer zirvedeki takımlarda, hızlı kararlar alınmayacağı belliydi. Bekleyerek durumumu riske atamazdım.”

“Geçen sezon Force India’nın kaydettiği gelişimi gördüm. Bu yüzden anlaşma imzalamaya ve güvende olmaya karar verdim.” diye konuştu.

Force India ile devam ederek büyük takımlarla anlaşma fırsatını elinden kaçırmış olmasının kendisini üzüp üzmediği sorulduğunda ise Alman pilot, “Bu konuda diğer pilotların durumunu görebilirsiniz. Birçoğu stresli zamanlar geçirdiler. Nick Heidfeld mesela bir yarış koltuğu bulamadı. Çünkü çok fazla bekledi.” dedi.


Yorumlar

  1. piyano konusundada çok yetenekli ama chupper67 nin dediği gibi doğru söylüyor fsi bize spa da force india nın teknik yeterlilik konusunda fena olmadığını göstermişti takımın devamında gelen performaslarınada baktığımızda gerçekten umut verici

  2. bu adamda potansiyel goruyorum. ama yasi da ilerledi acikcasi. boyle kucuk ama gelisim kaydeden takimlarda puanlar kazanmasi ve eger karsilikli tatmin de varsa en iyisi.

  3. Doğru söze ne denir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir