Hamilton, 2017 Kurallarıyla Beraber ‘Tekerlek Tekerleğe’ Mücadeleler İstiyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, 2017’de getirilmesi planan kural değişiklikleriyle beraber tekerlek tekerleğe mücadelenin dönmesini istiyor.

2017’den itibaren daha agresif, daha hızlı, daha sesli ve daha rekabetçi bir F1 planlanıyor.

Yeni kurallar hakkında konuşan çifte dünya şampiyon Hamilton “Dürüst olmak gerekirse planlanan yeni değişikliklere bakmadım. Ama bu yapılmalı. Örneğin DRS ile geçiş bana gerçekçi gelmiyor. Ben gerçek yarışlar istiyorum. Yakın yarışlar görmek istiyorum. Tekerlek tekerleğe mücadeleler olmalı”

“Go-kart gibi olmalı. Çocuklar öndekileri kendi yetenekleri ile teker teker geçerler. Formula 1 biraz böyle olmalı. Bir şekilde bunu başarmalıyız. Nasıl olur bilmiyorum ama yapmalıyız. Formula 1 on 20 yıl içinde olduğundan daha farklı olmalı” dedi.


Yorumlar

“Hamilton, 2017 Kurallarıyla Beraber ‘Tekerlek Tekerleğe’ Mücadeleler İstiyor” için 7 yanıt

  1. Bu da alonso’dan beter çıktı ya. Alonso yine direkt söylüyor. Bu yalancı çıktı, hem en ufak bir mücadelede ağla hem rakibine motor verme, sonra da gerçek mücadele istiyorum de, kim inanır buna.

  2. Vettel singapurda seni geçince de bu açıklamaları yapsan eyv. Ama surat bir karış ters ters konuşmalar takımı eleştirmeler. Gerçekten bunu istediğine inanamıyor insan.

  3. CaptainKiller avatarı
    CaptainKiller

    bizde istiyoruz hami cim rakipleri ezmek bizi de sıktı fakat rakiplerin çapına bakıyorumda bu yine imkansız gibi. Bazıları motor yapmayı bilmez külüstür motorla yarışırlar, bazıları motor yapar şasiden anlamaz. Merco olarak hepsi var böyle olunca ezicilik kaçınılmaz.

    Hadi yine haklarını yemeyelim renault biraz toparlarsa newey dehası 2017 de iyi bir şasi ile külüstür motorun dezavantajını kapatır, tıpkı 4 sene şampiyon oldukları gibi. Ferrari de yeni ekip belki iyi şasi yapar mücadele görebiliriz.

    Diğerleri ise Allah’a emanet, hele mc-honda hem külüstür motor hemde külüstür şasi var 😀 seneye manora bile yerini kaptıracak bir takım için kıyaslama yapmak komik olur belkide en yavaş araç olacaklar, o da haas’ın durumuna bağlı, haas’a dua etsinler en kötü araç olmazlar ise :D, williams zaten bizim uydu takımı elimizde oynatıyoruz.

    Özetle bu mücadeleyi yapmak isteriz bu da rbr veya ferrari ile olur göreceğiz. Bizde mutlu değiliz ezmekten yakın bi farkla ezmek daha iyi olur. 😉

  4. Teker tekere derken kastettiğinin fiziksel olmadığını biliyoruma ama Macaristan’da Nico’dan temas bile olmamasına rağmen kendi hatasıyla pist dışına çıkınca “Nico bana vurdu” diye ağlayan adamın o mücadelelerden pek hoşlanacağını sanmıyorum.

    1. Nico beni dışarı itti demişti vurdu değil.
      Aynı düşüncedeyim lafta ister mücadele olunca ters bir şey olunca hemen şikayetlere başlar.

  5. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Mercedes’in Red Bull’a motor sağlamasını istemeyen.Sağlaması halinde şampiyonluğun riske girebileceğini söyleyen Lewis Hamilton 2017 de tekerlek tekerleğe mücadele istiyor ne ilginç

  6. Diyorsun ki, “çok belli ettik.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir