"Button, Bu Sene Yeteneğini Kanıtlamalı"

yazar:

kategori:

BrawnGP ile geçen sene şampiyon olmasının ardından 30 yaşındaki Button, McLaren’e geçmiş ve 2008 dünya şampiyonu Hamilton’un takım arkadaşı olmuştu.

Red Bulletin dergisi, Button’ı Ecclestone’a sordu

Ecclestone: “Jenson, Jenson işte.”

“Eski okulun bir yarışçısı. Hoş, çekici harika bir delikanlı”

“Değerli bir dünya şampiyonu ama zirveye ulaşmış diğerleri kadar yetenekli mi? Bilmiyorum. Bunu işte bu sene, Lewis Hamilton ile olan mücadelesinde göreceğiz”

Ecclestone ayrıca, Alonso’yu da unutmadı

Ecclestone: “Fernando, karakterinde fazlasıyla İspanyol. Onunla şahsen iyi geçinirim. Yakın bir arkadaştır.”

“Hoş, duyarlı, çok yüksek moral standardı olan güvenilir biridir.”


Yorumlar

  1. "Hoş, duyarlı, çok yüksek moral standardı olan güvenilir biridir." Alonso dan mı bahsediyor :S:S

    Kusura bakmasın ama Alonso bana hic güvenilir birisi olarak gelmiyor klasik ispanyol işte kendi cıkarlarından baska kimseyi düsünmeyen birisi alonso , gerek mclarende gerekse renodayken bize bunu gösterdi.

    Bu arada Button , Hamilton kadar yetenekli bir plot degil bunu da sezon icerisnde cok rahat bir sekilde gorecegimizi düsünoyrum .

    Bu Bay E konusmasada olur nasıl olsa yattıgı yerden para kazanıyor f1 için bi işe yaradıgıda yok ne yeni bir fikir yaratıyor nede gerceklestiriyor. Bi Mosley vardı f1 in gelismesini saglayan oda bırakınca f1'de gelişim olmayabilir.(( Gelişim derken f1 in ilerlemesi avrupa-asya pazarlarına girmesi gibi… ))

  2. arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey sorucam. bay E'nin kafasımı karışık. ne biliyim hani, pilotlara iltifatlarda filan bulunuyor da. (hoş.. duyarlı… çekici…) bi sexi dememiş.

  3. 40 yılda bir doğru laf etmiş bay e.button en zayıf şampiyon adayı.

  4. Sir Jack B.  avatarı

    Ecclestone: "Jenson, Jenson işte." 🙂

  5. ben hamilton'un button'dan daha yetenekli olduğunu düşünüyorum. button mclaren'de istikrar sağlayacaktır ancak zirveyi zorlayamaz baskı altında yerini kaybedebilen bir pilot bunun örneklerini defalarca gördük…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir