"Ferrari Çok Üstün Değil"

yazar:

kategori:

Pat Symonds Ferrari’nin şu anda grup lideri olduğunu ancak çok üstün bir konumda olmadığını söyledi.

Kimilerine göre Ferrari F2008 ile baskın bir sezon geçirebilir ancak Symonds Bahreyn testlerinde rekor kıran takımın fazla abartılmaması gerektiğini düşünüyor.

Symonds "Ferrari’nin arkasında yer alan gruptayız. Herkesin önünde gibi görünüyorlar ancak Bahreyn’de oldukları kadar üstün olduklarını düşünmüyorum."

"Rakipler ile direk karşılaştırma yapılmadığı sürece açık bir fikre sahip olamazsınız." dedi.

Symonds ayrıca Mclaren ve BMW ile farkın çok az olduğunu ve Red Bull ve Williams’ın da uzak olmadığını söyledi.


Yorumlar

  1. kuyruğun sıkıştı galiba nereye saldırcağını şaşırdın? O konu hakkında sayfalarca yorum yapıldı.tekrarlamayalım.Öyle görünüyorki bu sene mclaren şampiyon olursa bazı ferrari taraftarları hala ve hala bunu kullanıcak.Veya yenileme yapıp F2008in dosyalarını mclarene postalarlar:).

  2. symonds sen ferrari'nin ne kadar üstün olduğunu napacan, reno ne kadar geride ondan haber ver. ferrarinin arkasındaki gruptalarmış. ferrarinin arkasındaki grupta önce mc sonra bmw sonra da williams var. sizin dahil olduğunuz gruptaki rakipler toyota ve redbull. ben uydurmuyorum bunları. testlerin genel durumuna bakın. bu arada mclaren'ın yaptığı hırsızlık sebebiyle bir süre kısa devre yapan bazı arkadaşlar eski formuna kavuşup sataşma olayına kaldıkları yerden devam ediyor. üzerinden 1 yıl geçmiş taban meselesini unutmayan arkadaşlar, 4-5 aylık mazisi olan koskoca ispatlı tasdikli itiraflı hırsızlık olayını çabucak unutmuş. hayret:))

  3. fernando_ferrari :D avatarı
    fernando_ferrari 😀

    her zaman f1 de en ii arac ferrari oldu bunu da zaten basarısından anlıouz işte

  4. evet şumiye güle güle hediyesi vereceklerdi.Fernando işte böyle bi şampiyondur yani kimleri yendiğini düşünün pistte ayrı pistin dışınd ayrı.Mosley kendini zor tuttu az kalsın ferrarinin yedek aracına geçecekti,Flavyonunkide timsah gözyaşıydı nede olsa takm şmpyondu.

  5. bu işleri en iyi ferrari kıvırır arkadaşlar kimsenin şüphesi yok, 1,5 senedir kullandığımız parçayı şampiyonluk gidiyor diye can havliyle lobi faaliyetleri sonucu yasak ettirdiler, F1 in kırmızı sisli tarafı ferraricik.

  6. dedikodumu? 🙂 gerçekler ne zamandan beri dedikodu oluyor.

  7. doğrudur
    asıl her şey sezon başlayınca anlaşılır

  8. vay be haksız kazanılan puanlar demek ki sadece dedikodudan ibaretmiş ki o da kullanımı yasak bi parça olduğu anlaşıldığında dedikodu çanları ne hikmetse sadece çaldı bir ceza falan yoktu..olsun alıştık biz bu iki yüzlülüklere 😉

  9. iyi de o dedikodu diildi:)

  10. Sezon başlamadan yine Ferrari şunu kullandı diye bir dedikodu atarlar 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir