Rosberg, Schumacher'in Hızlı Olduğunu Kabul Etmiyor

yazar:

kategori:

Bild gazetesin tarafından testlerden kimin daha hızlı olduğu konusundaki görüşü sorulduğunda 24 yaşındaki Alman pilot, “Bu konuda bir şey söylemek zor. Çok sık, aynı günde aynı pistte olamadık. Bana göre Michael bu testlerin ardından bana biraz daha fazla saygı duyuyordur, ki bu da benim için önemli. Tüm bunların ötesinde, ben kokpitte olduğumda aracın eşit şekilde iyi olduğunu takıma göstermek istedim.” diye cevapladı.

Rosberg,”Onunla kesinlikle  başa baş olacağım ve bu sezon yarışlar kazanacağım. Bunu yapabilmek için de onu şimdi ve daha sonrasında yenmem gerekiyor. Ama Michael tüm zamanların en iyi yarışçısı.” diye devam etti.


Yorumlar

  1. sir 2009da seğil 2008de söyledi o sözü
    evet klasman farkı olabilir.
    en iyi iki pilot schumi ve alonso ama nicoda bu ikiliden sonraki grupta yer alır.az kaldı bekleyip göreceğiz.
    ayrıca ben schumi düşmanı alonsocu değilim.niconun gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum.1.pilotumda kimi dir.

  2. mahmut tuncer avatarı
    mahmut tuncer

    nico gecen sene kazanabilicegi singapur gp'sinde pit cikisinda beyaz cizgiyi gecerek kendini bitirdi . tamam hata yapabilir ama yaris sonunda galibiyeti haketmistim gibi biseyler dedi. resmen zirladi.
    bunun yaninda gecen sezon frank williams nicoyu "rekabetçi bir araba vereceğiz" diye kandirmadi. ona 2009 yilina gore rekabetci sayilacak bi araba verdi(brawn ve red bull bu soylemlerimde klansman disidir).
    son olarak alonso fani arkadaslar schumi dusmanligiyla nico'nun basarili olacagini saniyor. ama bu sezon buyuk takimlarda 1. pilotla 2. pilot arasinda yetenek farki var. ne massa ne button ne nico ne de webber takim arkadaslari kadar hizli degiller. aci ama gercek.

  3. sir frank williams onu takıma aldığında hızlı olduğunu biliyordu ama ne kadar hızlı olduğunu tahmin edememişti.ilk yılında yarışlarında 2 kez best lap yapmıştı.sir büyülenmişti.ve ilerleyen yıllardada bir kaç kez best lap ypacaktı.sir belkide f1 tarihinin en iyi şampiyonlarından birini aldığını düşünmeye başlamıştı.tek essiği vardı tecrübe.2008 de onu pembe bir yalanla kandırdı.sana rekabetçi bir araba vereceğiz dedi.bu pembe bir yalandı onun iyiliği içindi.rekabetçi bir araba veremedi ama en azından puan alabilecek bir araba vermişt.ve artık mercedeste idi.kaderin cilvesine bakınki takım arkadaşı efsane olarak nitelenen schumi idi.

  4. ayrıca kimseden korkmuyor.şu anda pist dışında psikilojik savaş uyguluyor.+ bi arkadaşın dediği gibi williams onu gönderdi ondan verim alamadı değil nico 2008 de williamsda gitmek istedi ama frank williams onun çok gen. olduğunu büyük takımlarda yarışmak için yeterli tecrübeye sahip olmadığını düşünüp onu takımda tuttu.çünkü o niconun geleceğinin çok parlak olduğunu görüyordu.o nedenle takıma aldı.tecrübesi yokken büyük takımlara gidip başarısız olup harcanmasını istemedi.ve artık zamanı gelmişti.

  5. nico zamanı geldiğinde şampiyon olacak hızıyla ve tecrübesiyle kendini kanıtlayacak.f1 schuminin etrafında dönmüyor.schuminin kendisi gibi çok iyi 2 rakibi vede gelecek vaad eden takım arkadaşı rakibi var.bu yıl göreceğiz.bakalım ferraideki gibi alıp başını gidecekmi en önden hiç sanmıyorum.

  6. ALONSO -FERRARI  avatarı
    ALONSO -FERRARI

    affern rosberg sen en ıyılerden sın bunu ben bılıyorum bu sene herkes bılıcek rahat ol bence shumının sansı yok sana

  7. Rosberg in bu açıklaması korku psikoojisinin bir ürünüdür.Çünkü Schumi testlerde beklediğinden çok daha hızlı idi 4 senedir yarışmamasına rağmen.O yüzden korktuğu şeylerin birbir gerçekleşmesi kendisine böyle açıklamalar yaptırtıyor.

  8. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Rosberg in Heidfeld den daha hızlı olduğunu düşünüyorum. Bence Nico en az Massa ve Vettel in seviyesinde olmalı.

  9. aşağılık kompleksine kapılmış bir velet. yazık ya buna acıyorum. kendisini schumiyle denk görüyor.

  10. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    mercedes kurulmadan nico yu aldığı için bunlar oldu zaten herşey en baştan bilinse
    shumi gelecek nick boşta kalacak olsa
    rosberg mi alınır

  11. Kendisini yukseklere kaldirmak icin hepsi Schumaherin pacasina yapisiyor.Hemilton schumahere karsi oyle diyor,yok alonso schumahere karsi boyle diyor,nico soyle diyor.Ya yarislar yakin zamanda basliyor,e buyur o zaman gusterin kendinizi.Baskasinin adiyla kendinizi ovmegin…

  12. alonsomassa avatarı

    arkadaşlar nico kendini yakmadı. mercedes e gitmese mclaren hem ingiliz hemde 1 numaradan dolayı button ı terich ederdi.konu pilotaj olsa yine nico olmazdı o zamanda kimi yi tercih ederlerdi.para vs de olmazdı nick i alırlardı.yani nico için ya heikki vari bir tercih yada renault olacaktı.sanırım williams ta artık bu nico dan istediğini alamamış olacakki yeni bir pilot kadrosu ve yeni bir nico tercih etti.yani nico burda kaybederse schumi ye kaybedecek.kaldıkı alonso-lewis-massa-vettel gibi pilotlar schumiyi üstün görürken nico yenilse bile kimse vah vah nasıl da yenildi demeyecektir.mercedes nico nun kariyerini yerdir.schumi 3 bilemedin 5 sene sonra gittiğinde rosberg muhtemelen ondan çok sey öğrenmiş olacaktır.siz bakmayın mercedes çekilmeyecektir.ve muhtemelen o zamanki takım arkadaşı bir diğer alman idolu vettel olacakken,rosberg in en büyük alman rakibine karşı üstünlüğü olacaktır.rosberg belki 4 yılını feda etmiştir ancak 2006 dan beri f1 de olduğu düşünülürse bir 3 5 yıldan birşey olmaz.ileride meyvesini alabilrise..

  13. emre özduru hislerimi özetlemiş:))

  14. yaktın kendini nico dicektim ki, son cümleyle kurtarmış kerata 🙂

  15. _bianconera_  avatarı

    Rosberg'in burda kibirli konuştuğunu düşünmüyorum.Çünkü kendini kabul ettirmek zorunda olduğunu biliyor o da ve Schumi'nin yıllarca takım arkadaşlarına üstünlük sağladıgının farkında bu yüzden böyle bir açıklama yapmak istedi.

  16. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Aslına bakarsanız bence Mercedes strateji hatası yaptı.Heildfeld' in ölüsü Nico' dan çok daha iyidir aslında.Burada izlenen yol Schumi' den sonra takıma Heildfeld' in doğrudan katılmasıdır.Ben yarışlar başladıktan sonra Nico' nun Schumi' ye karşı farklı ezileceğine inanıyorum.

  17. emiko emiko avatarı

    Göster kendini nico.Nede olsa hamilton'un devresi böyle konuşması normal..

  18. emre özduru avatarı

    Seni hiç sevmedim süt oğlan zaten babanıda hiç sevmezdim.

  19. aynen öye bahreynde göreceğiz.nicoyu beğenmeyelnleri.nico schuminin gerisinde kalmaz.yarışlarda kazanır.

  20. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Evet schumi 1 ci pilot konumunda takım icersinde ama bunu sölemiyolar takım icersinde esitlik olsun diye bu tür soylemler oluyor ama schuminin araci daha cok guncelleme istiyor haliyle ross da işini bilen bir mühendis ve schumiye gerekli malzemeyi saglicaktir bunu sezon icersidne goricez ilk 4 de olucaklarindan eminim ama rosberg konusuna gelince kim daha hızlı bunu simdiden soleyim 2 side birbirine yakın schumi biraz daha hızlı matematiksel olarak.

  21. ColoneLTurK  avatarı

    Bu çocuğu nedense hiç sevmedim.Belki kasıntı duruşundan,belki soğukluğundan.Ancak "artık bana saygı duyuyordu" lafı,belki bir çocuğun diyebileceği bir laf.Sen önce saygı duymayı öğrenip,ondan sonra saygı bekleyeceksin.Bunun yanında yarış kazanacaksın,pole alacaksın vs.

  22. Hadi bakalım gerçeği bahreynde göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir