Resmi: "Chandhok, HRT İle Anlaştı"

yazar:

kategori:

Chandhok, takımın kimliği ve 2010 planlarının açıklanacağı Murcia’daki etkinlikte halka tanıtılacak.

HRT takım patronu Colin Kolles: “Bugün yeni aracımızın görüntüsünü resmi olarak tanıtırken Murcia’yı kullanmaktan dolayı çok memnunum. Ayrıca pilotlarımızı da Hint Karun Chandhok ile tamamladık”

“GP2’de Karun’un performansından çok etkilenmiştik. Hindistan da harika bir ülke. İlk Hindistan GP’de gridde bir Hint pilotun olması spor için de harika olacak. Murcia, takımın köklerinin bir parçası”

“Takımın adının kaydı için zamana karşı imkânsız bir yarışın ardından herşey şimdi yerli yerinde. Güçlü bir 2010 sezonu için üzerine inşa edilecek ve ileri gidilecek mükemmel bir platformumuz olduğuna gerçekten inanıyorum. Şimdi, birlikte çalışmamız gerek, bir takım olarak birlikte öğrenmemiz ve gelişmeyi sürdürmemiz gerek.”

Takım başkanı Jose Ramon Carabantes: “Yeni HRT F1 Takımı, Hispania Racing F1 Takımı, Murcia’da doğdu. Sizleri Murcia’da, takımın köklerinin olduğu yerde ağırlamaktan, ülkeme ilk İspanyol Formula 1 takımının grurunu yaşatmaktan onur duyuyorum.”

“Takımın adında Hispania kelimesi geçiyor. Bu kelime, sadece benim şirketlerimin adı değil, ayrıca Hispania, İberya Yarımadasının Roma’ya özgü adı. Bu da takımımızın yeni kimliğine yansıyor.”


Yorumlar

  1. Caglar KAYAOGLU avatarı
    Caglar KAYAOGLU

    Bu anlaşma Chandok'a yaramış, imaj değiştirmiş:) eski haline bu fotodan bakabilirsiniz, küçük bir fark var:) http://beta.thehindu.com/multimedia/dynamic/00004/IN12_CHANDOK_4084f.jpg

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir