Palmer Hala Geleceğinden Endişeli

yazar:

kategori:

Lotus ile anlaştığı açıklanan Jolyon Palmer hala geleceğinden endişeli, çünkü takımının önümüzdeki yıl gridde olacağının garantisi yok.

“Evet böyle bir endişem var, önümüzdeki yıl gridde olmayabilecek bir takımda olabilirim.”

“Yaz arasından bu yana takım için oldukça zorlu zamanlar geçti, ancak Renault görüşmelerinin gidişatı ile ilgili iyimserim.”

“Renaul patronlarının veya hissedarlarının aklında ne var gerçekten bilmiyorum, Renault işi olmazsa bile akıllarınd birşey olmalı.”

“Birşeylerin olması yönünde iyimser olmaktan başka çarem yok. Takım önümüzdeki yıl yarışmamak için fazlasıyla iyi, eminim bir şekilde işler yoluna girecektir.”

Palmer koltuğa takıma getirdiği para ile oturmasına rağmen 2014 GP2 şampyionu olarak yeteneğinin de bunda etkili olduğuna inanıyor.

“Umarım bu herşeye uyan pakettir. Beni ve herşeyimi biliyorlar, araçta neler yapabileceğimi biliyorlar. Bana çok fazla pist zamanı vermeleri iyi ve onlar benim iyi sonuçlar alabileceğimden yüzde yüz eminler.”

“Benim de bilmediğim bir şey yok. Bu yıl her yarışta takımla birlikte çalıştım, bu yüzden takımı, aracı, yapılanmayı biliyorum ve bu yıl çok fazla iş yaptım.”


Yorumlar

“Palmer Hala Geleceğinden Endişeli” için bir yanıt

  1. Paranla geldik daha ne konusuyon gp2 sampiyonu oldugun takimada kesin oyle gelmissindir.gorucez seneye sorunlu lotus un sorunsuz surucusu mu olucan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir