Massa: "Gözlük Kullanmama Gerek Yok"

yazar:

kategori:

28 yaşındaki pilotun geçen sene Macaristan’daki kazasının ardından Massa’nın görüşü için endişeler gündeme gelmişti.

Son raporlara göre Ferrari pilotunun yarışmasında engel yok ama Brezilyalı pilotun gözlüklerle görüntülenmesi, önceki endişeleri tekrar gündeme getirdi.

Ferrari’nin resmi internet sayfasındaki videolu sohbette Massa, bir F1 aracının direksiyonuna geçtiğinde gözlük takmasına gerek olmadığını belirtti.

Massa: “Hayır, biraz miyobum. Bu yüzden gece araç kullanırken ve film seyrederken takıyorum. Ekranda ne yazdığını daha iyi okumayı tercih ediyorum”

“Genellikle yarışlar için, gece olanlar için de sorun yok”


Yorumlar

  1. Scuderia 4 Ever avatarı
    Scuderia 4 Ever

    lazer tehlikeli olabiliomuş bu tür sporlarda

  2. mahmut tuncer avatarı
    mahmut tuncer

    bence gözleri lazerle çizdirsin. en temizi o olur.

  3. Jacques Villeneuve de gözlük takan pilotlar arasında idi. Ki bildiğim kadarı ile baya da bozuktu gözleri. Ayrıca Ralf Schumacher gözlük yerine lens tercih ediyordu.

  4. mesele gözlük olayı değil ki mahmut. değil gözlük; isterse şişe dibi taksın, bize ne? kaldı ki gözlük takmak bu spor için zararlı bir şey değil. ihtiyacı olsa neden takmasın?

    mesele ferrari'nin massa'ya performansının ve kalitesinin karşılığını bir koltuk vererek ödemesinin; ve bunun yanında gönüllerde 9 şampiyonluğu(!) bulunan f1'in gelmiş geçmiş en süper pilotunun takımdan kovulmasının yarattığı depresyon. ve sonucunda hala "2.pilot" masallarıyla kendi kendini avutmaya çalışan benlikler.

  5. mahmut tuncer avatarı
    mahmut tuncer

    gordugum kadariyla massa'nin gozluk takmasini isteyenlerden sadece biri kimi taraftari. nasıl bu sekılde cıkarımlarda bulunabılıyosunuz anlamıyorum.

  6. Mert Aytaç avatarı

    Bazıları hazmedemiyo Kiminin Ferrari'den atılmasını…

  7. en azından, dünyanın şusu busu en iyisi diye atıp tuttuktan sonra, yarıştığı takımdan şutlanıp bilmem hangi motor sporunda arka sıraları süpüreceğine ferrari'de kalıp 2. pilot! olarak devam ediyor.

    2. pilotken pisti dar etmiş 1 numaraya, bir de eşit statüde olsaymış fin balonunun sönmesi daha erken olurmuş demek ki.

    massa'yı hala kırmızılar içinde görüp, yere göğe sığdıramadıkları raikkonen'i can çekişirken izlemek çok koyuyor bazılarına. her massa haberinin altına bu tip şeylerin yazılmasının nedeni bu.

  8. mahmut tuncer avatarı
    mahmut tuncer

    takmamasi ayip. madem gozunde gorme kaybi var, caresine bak. sonra baskasina carpicak milletinde yarisini etkilicek.

  9. Massa gözlük kullanmaya yeni başlamadı zaten. Kazadan önce de kullanıyordu ama o haliyle çok az fotoğrafı var.

  10. Sanırım Bourdais gözlük takıyordu. gözlük pek etki etmiyor yarışırken, karting yaparken pek birşey olmamıştı bana. Ancak kaza yaptığınızda eğer çok sert bir kazaysa kaskın hafifçe oynamasından dolayı biraz yer değiştirebiliyor. gözlüğün olduğunu hissetmiyorsunuz bile. bir şekilde sabitlenebilse iyi olurdu aslında.

  11. hayır gözlük taksa ne problem olacak ki? daha önce gözlük ve lens takan pilotlarda oldu. performansı etkilemez bence.

  12. massayı temenni etmem ama ikinci pilot olarak hizmet vermesi için takımda tuttular…anlaşma gereği…zira alonso eşit statüde olunca yarış performansı azalıyor çene performansı artıyor:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir