Rosberg “Hamilton Fazla İleri Gitti”

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, takım arkadaşı Lewis Hamilton’un Amerika GP’nin startında kendisini pist dışına atarak biraz fazla ileri gittiğini söyledi.

Yarışa pole pozisyonundan başlayan Rosberg, Hamilton’un daha iyi bir ivmeyle ilk virajda içeriyi kapatmasıyla ilk virajda pist dışına çıkarak 5. sıraya kadar geriledi. Buna rağmen yükselmeyi başaran Rosberg yarış içerisinde tekrar liderliğe yükseldi ama son güvenlik aracından sonra yaptığı hatayla 2. sırada yarışı tamamladı.

Rosberg “Viraj ortasında öndeydim, önemli olan bu. Orada öndeysem, orada kalma hakkım olur.”

“Beni pist dışına atmaya çalıştı ancak gitmiyordum çünkü orada kalma hakkım vardı.”

“Bu yüzden üstüme doğru sürdü ve bu kesinlikle bir adım daha ileri bir şey oldu.” dedi.

Hamilton “İlk başta Nico ile çok yakındık. İsteyerek olan bir şey değildi. Her ikimiz de çok derinden döndük. O dışarıdaydı. O dönüyordu ve ben dönmüyordum bu yüzden temas yaşadık.” dedi.

 


Yorumlar

“Rosberg “Hamilton Fazla İleri Gitti”” için 9 yanıt

  1. Mercedes AMG Petronas F1 Team avatarı
    Mercedes AMG Petronas F1 Team

    3.şampiyonluğu da alacağız boş ver nico. onuda sana hediye ederiz.

  2. Orada kaybedecek birşey yok geri adım atma bırak o atsın kaza olursada olsun. ondan sonra Hamilton fazla ileri gitti az bile yapmış sen izin vermiyeceksin yoksa her ayrış böyle senin üzerine sürer çünkü bilir nico nasıl olsa geri adım atacak.

    1. Tamamda Ham bunu sürekli yapıyor. İnan bir kere kaza olsa artık Hamilton 2 kere düşünür Rosberg i böyle dışarı itemez . Ben burda Hamilton u suçlamıyorum zaten takım arkadaşın izin verdiği sürece ona baskı uygularsın,burda Rosberg gereğinden fazla takımı düşünüyor yada korkuyor artık hangisini seçersek.

  3. Kesinlikle ilk virajda fazlasıyla dışarıya itti bilerek ve isteyerek fakat orada ben sürüyor olsam Hamilton’ın yarışını o an sonlandırırdım duvara çakardım onu. Rosberg’in yapması gerekende bu zaten ama korkar sürüyor maalesef

  4. Hamilton’un sürüşünde hiçbir kusur yok. Sen açık verdin o da sürekli faydalandı. Geç frenajların ve virajları açıktan alman onun işine yaradı. Lewis’in tek kusuru şapka fırlatması.

  5. Her yarış seni itip kakmasına izin verirsen itip kakmaya devam eder tabi ki.

  6. Sendd biraz basiretli davran izin verme kardesim gerekirse vur gecen yil pole kaptirmiyordun kara ccuga ne olduda sut oglan gibi surmeye basladin ?

  7. Yarıştaki geçişi onu dışarı doğru itişi pek şık olmadı,zaten yarış içinde başka şansları olacaktı ve büyük ihtimalle Rosberg i geçecekti ama o geçiş olmadı,şapka olayını dile getirmek bile istemiyorum,Hamilton büyük pilot olacaksa kendine dikkat etmeli.

  8. Rosberg “Hamilton Fazla İleri Gitti”

    yarışataki olaya pek bişey diyemem ama şapka atma olayında hakkaten ileri gitti hamilton kendine yazık ediyor …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir