2015 Amerika GP – Hamilton Rosberg’e Şapka Atıyor, Rosberg Fırlatıyor

2015 Amerika GP sonrası, podyum seremonisinden önce LEwis Hamilton ve Nico Rosberg arasında yaşanan gergin anlar.

 


Yorumlar

“2015 Amerika GP – Hamilton Rosberg’e Şapka Atıyor, Rosberg Fırlatıyor” için 30 yanıt

  1. SCUDERİA FERRARİ avatarı
    SCUDERİA FERRARİ

    yazdığımız yorumlar siliniyor bu nasıl bir sitedir ? kimseye küfür etmedik argo kelime kullanmadık f1 zaten ölmğş bu siteyi de öldürüyorsunuz !!!!

  2. Hamilton bazen çocukça davranıyor ve gerçekten iyi niyetle yapıyor gibi geliyor. Nico’nun halini görüyor ve onu neşelendirmek istiyor olabilir, iki senedir bunu birkaç defa hissettim. Politika ve psikolojik savaş gibi şeyleri Rosberg’den gördük. Bu sene pek yapmadı ama geçen sene birkaç tane hatırlıyorum.

    Haa Hamilton da bu psikolojik savaşlardan birine dahil olmak istemiş midir, fazlasıyla mümkün.

    Şapkayı tam olarak ne amaçla attığını bilmediğimiz sürece bir şey dememiz yanlış olabilir. Rosberg’in tepki iyiydi ama 🙂 Bir an Webber’in su bardağına muamelesini hatırladım.

    1. Nico Vettel’im esprisine de tepki vermemişti geçenlerde. Espri anlayışı farklı biri sanırım şakayı falan kaldıramıyor.

  3. SebastianVettel05 avatarı
    SebastianVettel05

    hamiltonu savunmak için bi schumachere b.k atmadıkları kalmıştı onu da yapmışlar tebrik ederim

    1. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Gerçekleri yazıyorum. Al mesela bir gerçek daha: Kaza sonrasında rakibe hıyar diyen Vettel. Burada çoğu Vettelci de savundu o ifadeyi.

      Yahu bu adamların alayı egoist. Bazen böyle saçma sapan şeyler yapıyorlar. Bu kadar büyütmemek lazım.

      Schumacher hakkında söylediklerimin de arkasındayım. Evet mükemmel bir pilot. Bana göre tarihin Senna’dan sonraki en büyük 2. pilotu ama centilmenlik karnesi zayıf.

      Schumacher dokunulmaz değil, eleştirilmez değil. Kimseye de soracak değilim kimi eleştireceğimi.

      1. SCUDERİA FERRARİ avatarı
        SCUDERİA FERRARİ

        senna neye göre 1.ci sana göre ? schumacherin de trajik bir şekilde ölmesi mi gerekiyor en büyük olması için ?

      2. senna efsane falan değil boşuna yırtınmayın
        senna neyin efsanesi ne yapmış
        34 yaşına kadar yarışmış en iyi araçlarla yarışmış ölene dek
        bana schumacher,den senna,nın neyi fazla pol yarış kazanma başarı neyi fazla schumacher,den
        ben yine söylüyorum . senna korkusundan ferrariye gitmemiştir o sürünen ferrariye . bir alein prost olamamıştır senna
        schumacher bennettonda en iyi dönemini bırakarak 2 yıl üst üst şampiyon olduğu benettonda ve ferrariye gitmiştir schumacher bir liderdir bir efsanedir .
        formula1,de 2 efsane vardır
        1 michael schumachear
        2 juan manuel fangio,dur

        1. McLaren F1 (TEE) avatarı
          McLaren F1 (TEE)

          Senna efsane değil diyen adamla Formula 1 tartışmam. Git ötede oyna.

  4. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Yahu şurada Hamilton’ı gömüp Schumacher’in saygısı ile kıyaslayanlara sadece gülüyorum.

    Rakibinin üstüne bilerek kırıp diskalifiye edilen, 2006 Monaco’da Alonso pole alamasın diye virajın ortasında aracını durdurup polü almaya çalışan kimdi?

    Formula 1 pilotları egoisttir. Çoğu böyle şeyler yapar. Büyütmeyin bu kadar. Eskiden basın toplantısında birbirlerine içeçek fırlatılıyordu, gülüp eğleniyorlardı. Hamilton bir şapka fırlatınca olay oldu.

    Adam çoşmuş, 3. kez şampiyon olmuş. Tarihin en çok yarış kazanan kazanan 3. pilotu, en çok şampiyon olan 10 isminden birisi. Heyecan dorukta. Yapmamalıydı amam bu kadar büyütmenin de anlamı yok.

    Hamilton pole alamasın diye Monaco’da bilerek sarı bayrak çıkartan, Belçika’da bilerek lastiğini patlatan sanki Rosberg değil de adamı centilmenlik kralı ilan ettiniz. Tebrik etmişmiş. Edecek tabii. 2 senedir Hamilton gömüyor adamı, ben daha iyiyim, tebrik etmiyorum mu diyecek?

  5. Rosberg daha önce yaşanan bir sürü problemde hep alttan aldı, efendiliğini bozmadı. Hamilton ise tam tersi en ufak bir sorunda ortalığı ayağa kaldırdı. Hadi geçmiş geçmişte kaldı diyelim ve yarış gününe bakalım; Starttan sonra ilk virajda Hamilton Rosberg’i bile bile resmen dışarıya itti, Rosberg orada kalmaya devam edebilirdi ama itiş kakış yaşanmasın diye dışarıya çıktı ve liderlikten 5.liğe düştü. Yarış içinde Rosberg bir ara liderdi ve fark açıyordu, sonra olmadık bir yerde bir araç kaldı diye SC soktular, Hamilton lider olsaydı barım barım bağırırdı niye SC girdi diye, Rosberg tek laf etmedi. Sonlara doğru Vettel Rosberg’e baskı yapmaya başladığında Rosberg Vettel’e son viraja kadar direndi ve Hamilton’un şampiyonluğu popüler olduğu ve Hamilton’un çok sevdiği Amerika’da ilan etmesini sağladı. Vettel’e direnmeseydi Hamilton şampiyonluğunu çok daha sönük bir şekilde Meksika’da ilan edecekti. Ha derseniz ki “Rosberg pilotlar şampiyonluğunda 2. olmak için Vettel’e direndi”, gülerim. O müthiş araçla Rosberg her halükarda zaten 2. olacak..

    Tüm bunlar yaşanmışken sen; şampiyonluğu sana kaptırmış, podyum öncesi seni ayakta karşılamış ve sarılarak seni tebrik etmiş adama 2. lik şapkasını fırlatıyorsan “YAZIKLAR OLSUN SENİN ADAMLIĞINA, YAZIKLAR OLSUN SENİN İNSANLIĞINA” derim. Kimin ne dediğide umrumda olmaz..

    1. Yanlış olduğun konular var Hamiltonın popüler olduğu amerikada hamiltonı rosberg şampiyon yapmadı vettele direnmesinin tek sebebi takımdır takım 1 2 olmalarını istedi yoksa ros gunahını vermez öte yandan şapka muhabbeti yoruma açık ancak bir gerçek var ki o da şu ham bu çizgi avantajını iki yıldır rosa defalarca yaptı bazılarında rakibine yarışma fırsatı bile tanımadı bu hareket ile rakibine iki seçenek bıraktı ya kaza ya da sıra kaybetme kurallar açık ancak görüntü olarak hiç etik gelmiyor bana

  6. Mercedes AMG Petronas F1 Team avatarı
    Mercedes AMG Petronas F1 Team

    Birşey olmaz takım arkadaşı onlar. 3.takımlar şampiyonluğumuzu da alacağız seneye 🙂

  7. hamilton orta doğu ve varoş kesimler için iyi bir model.

    Sonradan görmeler için ise presentable bir karakter.

    1. Bütün dünyada beğeniliyor özellikle de batıda. Şu an F1’in en popüler ismi Hamilton en konuşulan en beğenilen isim Hamilton. Kısacası sen çok yanlış gelmişsin.

    2. İsmisilazımdeğil avatarı
      İsmisilazımdeğil

      Sen neye katılıyosun yahu hayranı olduğun pilota bir bak bahtsız bedevi kimi , kendi başını yaktığı yetmiyor şimdi birde vatandaşı bottasa sardı. Hamilton demeden önce senin bir besmele çekmen lazım çarpılırsın yoksa

  8. Gerçek şampiyonlar mücadeleyi pistte verir. Bana böyle bir hareket yapılsa bende hoşlanmam. Ha ben normal karşılarım diyorsanız da o da sizin bileceğiniz iş. Saygı şampiyon olmakla kazanılmıyor, centilmen olarak kazanılıyor.

  9. Laflamme1010 avatarı

    Şaka diyenler polyannacılığa devam etsin. Etik ya da değil adam kazandı ve ayarını verdi olay bu kadar basit

  10. İyi de eski arkadaş ise HAM’in o hareketinin bir sorunu yok. Akabinde ROS’un ona geri atması garip. Belli ki, kızmış ve ona atarlanmış.

  11. Üzgünsün tamam ama daha podyuma çıkacağız hadi tak şu şapkayı Bro.

  12. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    Hamilton ile Niconun arası geçen sened Belçikadan bu yana gergin artık eski dostlukları yok bunu göz önünde bulundurarak bu olayı değerlendirmek gerek
    Hala şaka yaptı diyen arkadaşlar var öyleyse Nico niye şapkayı geri attı ?

  13. CaptainKiller avatarı
    CaptainKiller

    burada hamilton’u haklı görüyorum, adam rakibine mesaj veriyor sen her zaman benim yanımda 2. olacaksın diye. Yarışçı dediğin psikolojik savaşı da iyi yapmalı, tebrikler hamilton. Bakma sen laf söyleyenlere doğru ve ezici yolda ilerlemeye devam.

    1. Çok ilginç zaten şampiyon olmuş ve 70 den fazla puan fark atmış neyin mesajını versin daha 🙂

      Savunucam diye komik oluyorsunuz.

  14. Demek ki Senna gibi olmak için 3 şampiyonluk yeterli değilmiş.

    1. Onur Gentas avatarı

      Senna veya Schumacher gibi olmak tabi ki şampiyonluk sayılarına ulaşmakla olmuyor. Bu sadece Hamilton içinde geçerli değil. Şuan yarışan pilotlardan 7 şampiyonluğa ulaşan Schumacher’in gördüğü saygıyı görür mü?

      1. Grid saygı sıralaması.

        1.Alonso
        2.Vettel
        3.Button
        4.Riccardo
        5.Massa
        6….
        7…
        8…
        .
        .
        .18.Hamilton

        1. İsmisilazımdeğil avatarı
          İsmisilazımdeğil

          Hayaller hayatlar. Senin ki tam hayaller olmuş. Hayaller alonso gerçekler Hamilton.

        2. Kimi yok öyle olmaz ama 😀 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir