Mercedes: Red Bull ile Anlaşma Yapmadık

yazar:

kategori:

Mercedes, Red Bull ile motor anlaşmasından caydıkları haberlerini yalanlıyor.

Red Bull, Mercedes’in aniden görüşmeleri sonlandırdığını ve bu nedenle anlaşmanın iptal olduğunu söylüyordu.

Ama Austin’de konuşan Lauda “Yaklaşık üç ay önce Dietrich ile görüştürm. Onun isteksizliği ve Mercedes’e karşı olumsuz tutumu görünce kendisiyle pazarlık yapmayacağımızı söyledim. Ve bir daha görüşme yapmadık” dedi.

Toto Wolff ise “Birincisi, Mercedes yol otomobillerinde Renault ile işbirliği yapıyor. Red Bull, Renault ile sözleşmesini sona erdirmeden bizim onlarla görüşmemiz doğru değildi. Bu Renault için doğru olmazdı”

“İkinci nokta pazarlama. Red Bull gelecekte bizimle birlikte yarışıp yarışamayacağını bilmek istedi, fikirlerimizi söyledim ama ortaya hiçbir şey çıkmadı. Ve durum bu olunca mesele bizim tarafımızca halloldu” dedi.

 


Yorumlar

“Mercedes: Red Bull ile Anlaşma Yapmadık” için 9 yanıt

  1. Toto Wolff ise “Birincisi, Mercedes yol otomobillerinde Renault ile işbirliği yapıyor. Red Bull, Renault ile sözleşmesini sona erdirmeden bizim onlarla görüşmemiz doğru değildi. Bu Renault için doğru olmazdı”

    NOKTA…

  2. zekeri sayin avatarı

    Redbulun mercoyu kovalamasi tam yagmur ayarlari ile aciklanabilir.ortalik kuruyunca en kotu araclarin bile redbulu avlamasi bu yuzden.yoksa aman aman bir rakip degil mercedes icin.

    1. Mercedes ulaşılmaz konumda değilki. Mercedes’in olayı slick lastikleri iyi çalıştırmak. Redbull ıslak zemin lastikleriyle resmen ezdi. 2-3 turda fark attı Ric. En kötü araçlar avlayamadı sadece SC’nin girmesini avantaja çevirdiler.

    2. yagmur ayarlari vardi ama bu redbulun şasi olarak en iyi otomobil oldugu gercegini değiştirmiyor. motoru onemi azaldigi her pistte cok iyiler.

      hem mekanik hemde aero performanslari cok iyi . hem hizli hemde yavas virajlarda iyiler.

      1. zekeri sayin avatarı

        Redbull eger sasi olarak en iyi ise hangi yarisi hangi pistte ezerek kazandi bilelim.ogrenelim.yaris ayarlarini cok yuksek downforce ayarlarinda tutarsaniz islak pistte kene gibi olabilirsiniz.ancak sasedeki basasi mercedesteki gibi her iki duruma da optimium tepkiyi verebilen aractadir.pist kuruyunca asiri yagmur adaptasyonu redbulda oldugu gibi basinizi agritir.bu bir basaridan ziyade mercedese karsi tek sanslarinin yagmur duasiyla alakali olabilecegini bilerek riske girmektir ki redbul da bunu yapti.dogrusu ben de oyle yapardim

  3. motor üreticisi için nimet redbull takimi ama motor ureticisi kalmadi ki.

  4. Redbull bir kez daha ne kadar tehlikeli olabileceğini bu yarışla gösterdi. Adamlar Renault motoruna rağmen Mercedesleri çok iyi kovaladılar hatta Ricciardo bir ara 8 saniye fark taktı Nico’ya. SC girip lastikler değişmeseydi yarışı kazanma ihtimalleri vardı. Mercedes motor vermeyerek akıllılık ediyor kesinlikle. Redbull biraz daha iyi bir motorla ön sıralara dönüş yapar.

    1. Rekabet olur işte daha ne olsun. Ya rekabet diye ölüyor insanlar sonrada RBR motor vermemek en iyisi oluyor. Gerçekten anlamıyorum hani Renault a yaptıkları için deseniz yada kimine göre gıcık bir takım oldukları için deseniz,marko ve Horner ı sevmiyoruz deseniz anlayacamda motor verirsek bunlar rekabetçi olur diyorsunuz ya pes gerçekten. Ayrıca Austin de bizim takım yağmur ayarlarına ağırlık vermiş çok bariz belli kuru zemin olunca önüne gelen geçti zaten

      1. Ben Redbull’u ikinci takımım olarak görüyorum zaten çok çalışkan bir ekipleri var sağlam bir takım ama yönetim tamamen berbat, nefret ediyorum özellikle Horner ve Marko’dan . Umarım seneye iyi bir motor bulursunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir