Senna: "HRT; Virgin ve Lotus'tan Hızlı Olmalı"

yazar:

kategori:

Lotus ve Virgin takımlarının Barselona’daki verilerini inceleyen 26 yaşındaki çaylak pilot, bu araçların bir GP2 aracından sadece bir saniye daha hızlı göründüklerini söylüyor.

“Hesaplamalara göre bizlerin bir GP2 aracına göre en az iki saniye daha hızlı olmamız gerekiyor.” diye konuşan Senna işlerinin hiç kolay olmadığını da kabul ediyor: “Tabii ki, bizim için kolay olmayacak. Mesela, biz karbon fiber yerine metalden oluşan süspansiyon bileşenleri ile başlayacağız. Bu yüzden araç olması gerekenden 20 kilo ağır olacak.”


Yorumlar

  1. f1'in içine ettiler.

  2. MaeStro_ Cavallino avatarı
    MaeStro_ Cavallino

    Hmmm,ilginç bir yaklaşım!Gp2 ile yarışıyorsunuz ha?Yanlış hatırlamıyorsam Gp2 şasileride Gian Paolo Dallara'nın fırınından seri imalat olarak çıkmıyor mu Bruno?O zaman endişe edecek bi durum yok,daha şimdiden tek rakibiniz sizsizniz,arka kanada Tek Rakibim Gp2 falan da yazabilir hatta 'test' niyetine Gp2 serisine katılabilirsiniz!Bu arada o şık takım,üzerine taktığın 'şapka' dan mı çıktı?E tabii içinden f1 koltuğu çıkaran şapka sonuçta!Herneyse Dallara işleri kısmen yoluna koyacaktır,o zamanda kadar Lotus'un arka kanadını ezberleybilirsin!

  3. f1r'de okudum. beyefendi lotus teklifini "duygusal" sebeplerden tercih etmemis. ben olsam duygusal sebeplerden dolayi tercih eder ve gurur duyardim da. ama o soyadi tasiyabileceksem.

    senna'nin bu sezon puan almasi bile buyuk basari olur bence.

  4. seyfi baydar avatarı

    siz güvenlik aracıyla bile mücadele edemezsiniz

  5. böyle derme çatma bir insan gürühuna "f1 takımı" diyen, b.senna gibi son derece vasıfsız, itici ve soyisminden başka hiçbir özelliği olmayan birine "f1 pilotu" diyen zihniyete Allah akıl fikir versin. millet neredeyse motoru bile karbondan imal edecek noktaya geliyor, bunların süspansiyonu bile metalden..

    olur da bir kaza yaşanır, bu metal süspansiyon kolları dağılıp parçalanmayacağından dolayı bir pilotun bir tarafına batıp en iyi ihtimalle sakat bırakırsa, o zaman görürüz güvenlik diye nara atanları.

  6. gp2 aracıyla yarışıyolar. midem bulandı okurken.

  7. Mert Aytaç avatarı

    20 kilo yakıt yasağı olan bir sezonda çok fazla. 15. turda tur yerler

  8. Tolga Soydan avatarı

    yarışmasalar daha iyi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir