Magnussen: Formula 1 Rüyamı Devam Ettirmem Çok Zor

yazar:

kategori:

Kevin Magnussen 2016 ve ötesinde F1’de yarışabileceğine olan inancını kaybetmiş gibi görünüyor.

Magnussen McLaren ile yollarını ayırdıktan sonra Porsche ile görüşmüş ve Le Mans testleri yapmaya karar vermişti.

Danimarkaları TV2’ye konuşan 23 yaşındaki Magnussen “O anı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum. Bir yarış aracı kullanmayalı uzun süre olmuştu”

“Porsche’nin üçüncü koltuğunda bir boşluk olabilir ve bu yüzden benimle test yapmak istediler. Şuan bunun bir garantisi yok ama onlar mümkün olan en iyi sürücüyü arıyor”

“Diğer sürücüler ile test yaptığınız zaman kendinizi göstermek zorundasınızdır. En iyisini yapmaya ve koltuk için onları ikna etmeye çalışağım”

“Formula 1 küçüklüğümden beri en büyük hayalim ve şuan için bunu gerçekleştirmem çok zor”

“Bazı seçenekler üzerinde çalışıyoruz ama çok fazla seçenek yok. Elbette boş koltuklar var ve zaten bunlara bakıyoruz”

“Ancak bazı şeyleri görüşmeli ve hangisinin en iyi seçenek olduğunu görmek gerekiyor. Neyse ki bu şu anda verilmesi gereken bir karar değil”

“McLaren iki iyi sürücüye en önemlisi iki dünya şampiyonuna sahip ve onlar takımda kalmayı hakediyorlar. Zaten sezon başından beri orada kendim için bir yer olmadığını söyledim”

“Gelecek yıl yarışmak istiyorum. Başka bir şey ilgimi çekmiyor. McLaren’den ayrılmak zor oldu ama yarışmak istiyorum. Ayrılık zamanı gelmiştik” dedi.

Magnussen’in Manor’da yarışabilmek adına 10 milyon dolara ihtiyacı olduğu düşünülüyor.

Magnussen “Bu konuda tarih veremem. Sadece 2016’daki ilk yarışta orada olup olmayacağımdan emin olmak istiyorum.” dedi.


Yorumlar

“Magnussen: Formula 1 Rüyamı Devam Ettirmem Çok Zor” için 9 yanıt

  1. Le Mans 24 ile F1’in aynı güne denk gelmesinin tek olumlu tarafı bu heralde. Hülkenberg yarışamayacak ama yerine Magnussen yarışabilir. Montoya ile de bir test yaptılar ama o adamın çoktan paslandığını düşünüyorum. Ben olsam güvenmezdim.

  2. F1’de yarışmı var zaten…Nerde saçma işler artık F1’de uzun süredir..

  3. Gençler var mısınız aramızda para toplayıp Magnussen i manora transfer edelim ? Yazık oluyo adama. Para olmayınca olmuyor. Örnek maldonado.

  4. Danimarkalı şirketin bir tanesi çıkıp da Kevin’a destek olmadı ya yazıklar olsun.Bizim Türk şirketlerinden hiç bir farkları yokmuş.

  5. Onur Gentas avatarı

    McLaren neden Magnussen’i gözden çıkardı anlamış değilim. Button muhtemelen 2017’de bırakır artık. Alonso gibi bir pilotun var onun yanına da koy Magnussen’i.

    1. Demek ki yeterince sponsor desteği yokmuş. Mclaren de tok karna yarışmıyor bellli miktarda sponsor desteği lazım. Vandoorne daha hesaplı gelmiş olabilir.

      1. Onur Gentas avatarı

        Magnussen’de 1 milyon €’ya yarıştı geçen sene. Bana paradan çok ışık görmüyorlar gibi geldi Magnussen’de. Vandoorne’u oturtabilirler dediğin gibi o koltuğa.

    2. Yeni genç Vandoorne geliyor. Bu gidişle onun kariyer de güme gidecek. Paffett’i bitirdiler zaten. Turvey de GT pilotu oldu.

  6. Maldonadonun koltuk bulduğu yerde bu adam 100 kere koltuk bulmalı ama sponsor vs. işte bence bu adama yazık oldu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir