Arrivabene: Ferrari Bir Formula 1 Takımı, Sirk Değil

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen’den sonra Maurizio Arrivabene de neden eğlenceye katılmadıkları hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

Austin’de yağan şiddetli yağmurlar seansların zaman zaman 2 saatten fazla ertelenmesine sebep olmuş, pilotlar ve takımlar piste gelen seyirciler ve ekran başındaki fanları eğlendirebilmek adına eğlenceler düzenlemişti.

Raikkonen ve Ferrari bu etkinliklerde yer almamış ve Fin pilot neden yer almadığı sorusuna “Burası F1, sirk değil” cevabını vermişti.

Benzer soru  Arrivabene’ye soruldu ve İtalyan patron “Biz bir Formula 1 takımıyız, Cirque du Soleil değil. İnsanlar bunu farketmeli ama etmiyorlar”

“Yaptıkları oyunlar eğlenceliydi. Bu yüzden kesinlikle sorun yok”

“Biz de boş durmadık, bizi bekleyen insanlara imza dağıttık. Garajımıza tekerlekli sandalyeli çocuklar geldi”

“Balık veya başka bir şeyi taklit etmek yerine bu tarz etkinlikler yapmayı tercih ederiz. Ama fanlar ekran başında bu yapılanlara gülümsediler ve yaptıkları şeyler komikti” dedi.


Yorumlar

“Arrivabene: Ferrari Bir Formula 1 Takımı, Sirk Değil” için 8 yanıt

  1. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Gereksiz bir açıklama. Bu kadar uzamasının anlamı yok zaten aynı şeyi Kimi söyledi. Ben olsam cevaplamam bile yada takım işine odaklandı konu kapandı derim

  2. Kimi 2017 de Arrivabene nin sağ kolu olacakmış 🙂

  3. Zamanında Kimi’yi gönderdiklerinde “çok soğuk”, Fernando içinse tam tersini söylüyorlardı.
    Espri anlayışına değer veren bir takımdı Ferrari.
    Ne ara bu kadar ciddi oldular da insanlara “sirk maymunu” demeye getiriyorlar anlamadım.

  4. Onur Gentas avatarı

    Geçen @abdullah-celik değinmişti, hater yani nefret eden dediğimiz bir grup var. Nefret insanların iliklerine işlemiş diye düşünüyorum. Haberlere bakıyorum yapılan yorumlara bakıyorum alakası bile yok. Adam sadece nefretini kusup gitme derdinde. Bakın arkadaşlar bu tür insanlar her pilotun fan gruplarında var. Yani bugün benim desteklediğim pilota sallanması belki hoşunuza gidecek ama yarın başka biride aynı yorumları sizin desteklediğin pilot için yapacak. O zaman da sizin çıkıp söylenmeye hakkınız yok. Bırakalım artık insanların şerefleri ve karakteri üzerine hakaret etmeleri ve bunu yapanlara da tepki gösterelim ortak şekilde.

  5. Amma tribe girdiler yahu. Aferin imza dağıtıp tekerlekli sandalyeli insanları getirmişsiniz. Mclaren’de pilotları da çıkıp kimseyi eğlendirmedi ama böyle açıklamalar da yapmadılar.

  6. Bu konu niye bu kadar uzadı anlamış değilim. Kimisi dans eder gibisi motorhome’unda oturur. İki tarafın da istediğini yapmaya hakkı var.

  7. İtalyan mafyası konuştu. Yani bu aralar bu işlere ayıracak vaktimİz yok bütün sinerjimizi tekrar şampiyon olmak için kullanıyoruz demek çok mu zor? Sonuçta bunun bir şov olduğunu kazananın ve kaybedenin masa başında tezgahlandığını, bazı takımlara kuralların 1kaç sezon önceden haber verildiği, ortadaki şovun amerikan güreşinden farksız olduğunu bilmesek şova katılmayışınızı anlardık ama şimdi anlayamıyoruz. Çık bari usülüne göre bir cümle kur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir