Webber: "Schumacher'i Zor Bir Sezon Bekliyor"

yazar:

kategori:

41 yaşındaki Schumacher, 3 senelik ayrılığın ardından spora bu hafta sonu Bahreyn’de geri dönüyor.

7 dünya şampiyonluğu kazanan Alman pilot, Mercedes ile çıktığı sezon öncesi testlerdeki performansı ile ortama hemen ayak uydurduğunu göstermişti ama Avustralyalı Webber, Schumacher’in, emekliliği öncesindeki gibi başarıların keyfini süremeyeceğini düşünüyor.

Webber: “Onun için oldukça zor bir sezon olacağını düşünüyorum. Sorun yaşamayacaktır ama asla ve de asla olağanüstü bir geri dönüş olmayacak”

“Ne zaman ikinci kariyer birincisinden daha da iyi olmuştur ki?”

33 yaşındaki Webber, Formula 1’in eskisine göre daha kolay olduğunu ve şimdi yeni nesil pilotların daha iyi bir izlenim sağladığını söyledi.

Webber: “Araçları şimdi sürmesi daha kolay. Bu çocuklara baktığınızda ‘işte bunlar gerçek adam’ diye düşünmüyorsunuz. Yetenekliler, bunda şüphe yok, ama ortak az şey var”

“Şimdi hidrolik direksiyonlar, araçları sürmeyi kolaylaştıran bir çok şey var. İşte bu yüzden de bu gençler durumdan kurtarıyor. Vites kolu olan kategorilerden geçtim. Bu benim için faydalıydı ama bu konuda sızlanmanın anlamı yok. Geldiler ve genelde iyi bir iş çıkardılar, bazıları da çıkaramadı”


Yorumlar

  1. webber şumi yinede senden fazla puan alır merak etme…amerikalı profesyonel boksör aynı zamanda rahip george foreman vardı bir zamanlar…buradaki bazı arkadaşlar kalu belada hayata gelmenin sırasını beklerken dövüşen bir boksördü. ring aralarında hiç oturmaz hep ayakta dururdu. onu yere serip nakavt eden hiçbir boksör yoktu. 40 yaşından sonra tekrar başladı ve yaklaşık 50 yaşına kadar devam etti. ama son zamanlarında son derece sıradan boksörlere yenilerek boksa veda etti. keşke hiç başlamasaydı demişimdir hep. temennim odur ki inşaallah şumi gibi abide bir şahsiyetin sonu foremana benzemez. zira o gönüllerin şampiyonu senna gibi prost gibi….efsane değil gerçek…

  2. MagicAlonso avatarı

    Doğru tespitler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir