Button: McLaren’in Meksika’da Puan Almasını Beklemeyin

yazar:

kategori:

Jenson Button, Meksika GP’sinin McLaren Honda adına zor geçeceği görüşünde.

İngiliz takım Honda’nın düzlüklerdeki zayıflığından dolayı yüksek süratli pistlerde yavaş kalıyor ve Meksika pek çok açıdan takvimin en hızlı pistleri arasında.

Button “Bildiğim kadarıyla yeni motora geçiyoruz ve dolayısıyla ceza alacağız. Elbette bu hafta sonuna başlarken iyi bir haber değil ama zaten takım için zor bir hafta sonu olacağını biliyoruz. Burada motorlar ön plana çıkacak ve dolayısıyla bu bize daha fazla zarar veriyor”

“Turbonun birazı ve aynı zamanda kompresör. Bu yüzden sıkıntılı olacak. Açıkçası burada düşük downforce var. Bizim aracımızda ise büyük ölçüde yüksek downforce paketi. Herkesin öyle olacak ancak hava basıncı yüzünden Monza downforce seviyesi gibi olacak.”

“Herkes için pek çok açıdan bilinmeyen bir hafta sonu olacak. Bu belki bize yarayabilir ancak hız açısından burası bizim için zor olacak.

“Burada rekabetçi olmamımızı beklemeyin. Puan için mücadele etmemizi beklemeyin. Ama sonra yine makul bir yarış olması gereken Brezilya olacak. Austin ile benzer olacağını düşünüyoruz”


Yorumlar

“Button: McLaren’in Meksika’da Puan Almasını Beklemeyin” için bir yanıt

  1. Monza’dan bu yana motorda gelişme var mı yok mu onu da görmüş olacağız desenize. Güzel bir test olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir