Vettel, Webber ile Sorun Yaşamayacaklarını Söylüyor

yazar:

kategori:

Geçen sezon boyunca rekabetçi bir araca sahipken ikilinin arasında geçimizlik olduğu söylentileri yer alıyordu basında ve bundan bir yıl önce bir kazanın ardından Mark Webber, Vettel ile ilgili olarak onun Formula 1’deki küçük çocuklardan biri olduğunu, iyi bir iş çıkarıp sonra da her şeyi mahvettiğini söylemişti.

Avustralyalı Webber, bu hafta yaptığı açıklamalarda da Formula 1’deki yeni nesil pilotların henüz büyüyüp olgunlaşamadıklarını belirtmişti.

Fuji’deki kazanın ardından Webber ile asla sorun yaşamadıklarını belirten 22 yaşındaki Vettel ise Guardian’a yaptığı açıklamada, “Mark’ı bilirsiniz, ne düşündüğünü söylemekten asla çekinmez. Tabii ki onu yenmek istiyorum ve o da beni yenmek istiyor ama iyi anlaşmaya devam edeceğiz.

 


Yorumlar

  1. 2009 sezonu sonlarına doğru webber, şampiyonluk umutları azaldığında şimdiki uyum tablosunun zıttı açıklamar yapıyordu diye hatırlıyorum. "şunu destekliyorum" gibi. bilmem belkide ben yanlış hatırlıyorumdur.

  2. 2007'deki kaza normal bir kaza değil di zaten…Webber 2. ve önündeki hamilton ondan yavaştı…O an için tek galibiyet şansıydı.O tepkisi bence o an için normaldi..Webber her zaman sıralamalarda uçan yarışta aracı yüzünden temposunu bulamayan bir pilottu..09'da ilk defa mükemmel araç buldu fakat bunda ilk defa yarış kazanabilecek bir aracının olmanın hiç deneyimini yaşayamamanın verdiği deneyimsizlik, ayağının kırıklığından dolayı kondisyonun çok düşük olması, ayağı yüzünden aracın vettel'e göre testlerde tasarlanması webber'in performansını etkileyen etmenlerden biriydi…Webber her ne kadar sevilmesede önemli işlere imza atmış bir pilot…Bu sene geçmiş seneye göre daha iyi olacağını düşünüyorum…Webber'in antipatikliğinin yanı sıra alonso, trulli, schumaer elit sporcularla iyi geçinen bir kişiliktir…Tamamen vettel fanı olmaktan dolayı vettel bu adamdan daha iyi webber kimmiş demek hakaret etmek anlamaına gelir.

  3. "Mark'ı bilirsiniz, ne düşündüğünü söylemekten asla çekinmez."

    Evet, Vettel Webber'i iyi analiz etmiş.

    İşin ilginci 2007 Japonya'da Vettel ve Webber arka arkaya iyi bir sırada giderken (biri Red Bull, diğeri Torro Rosso) Vettel yanlışlıkla Webber'e çarpınca, Webber canlı yayında Vettel için pek hoş olmayan sarfetmişti. Bunu ilginç yapan şey de şu. Bu pilotlar şimdi aynı takımdalar ve gerçekten iyi anlaşıyorlar bence. Horner da aynı görüşteydi.

    2007 Japonyadaki olay Webber'in açıklamasına dikkat. Sanırım TRF1 haberlerinde de vardı Webber'in lafı.

    http://www.youtube.com/watch?v=iiJYXj6AXkM

    Webber ilginç bir pilot, evet çoğu zaman da antipatik. Hayret nedense Webber sevdiğim pilotlardandır. Ama 2009 Belçika’da aracını Heidfeld’in üzerine pitte sürmesi büyük bir hataydı. Brezilya’da Kimi’nin üzerine sürmesi ise kanımca Red Bull’un aynalarının “ayna görevi” “görmemesinden” kaynaklanıyor. Aynı sorun 2010 Ferrari aracında da olacakmış sanırım, F1 Racing’de yenilikleri yorumlayan uzman öyle diyor.

  4. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    sen dur daha ne senaryolar var bende! Yakında RedBull'un zararlarıyla ilgili mailler dağıtacağım internet dünyasına… Zarardan dolayı küçülmeye giricekler bu yüzden Kimiden sponsorsokluklarını çekecekler! 😀

    Haydi sanada selamlar,kolay gelsin!şimdi millet kavga ediyoruz sanıcak, boş yere şikayet, yorum silinmeler… habere dönelim!

  5. yine bir oyun koymuşsun sahneye bravo. yahu biraz uzun vade yazsaydın çeke öderdik. günlük çekmi yazılır bu zamanda? siz alonsocularla uğraşılmaz:) iki üç gündür ortada yoktun dedim bunalıma mı girdi rapormu aldı yoksa? şükür ki iyisin:) neyse uzatmayalım…
    selamlar…

  6. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    iyi demişsin jonathan:) makbuz geldi bana, çek yazdım verdim… aramızda kalsın çek karşılıksız ikametgahımda senin evde gösteriyo her an baskın gelebilir:D

  7. espoir merhaba…
    geçen gece yaptığımız it dalaşından sonra site yönetimi sana ve bana 1000 er tl ceza kesmiş. ben ödemem espoire rücu edin dedim. nasılsa arkasında santander var ona ödetir dedim. yanlışmı dedim acaba:)))

  8. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Webber'in her ne kadar söyledikleri doğru olsada dönüp kendisinede bakmak lazım. Bahsettiği çocuklar bile onun kadar direksiyon kırmıyorlar diğer pilotlara.

    Aralarında sorun olacağını sanmıyorum çünkü ikiside yerinden memnun. Webber için şampiyonluk bundan sonra sürpriz yumurta! Vettel içinse uzun yıllar var… Webber kariyerini doldurmayı deneyecektir Vettel ise şampiyonluğu.. İkiside halinden memnun duruyor. Zaten bu takımında işine geliyor.

  9. vettel webberi geçer kanaatindeyim. bence de gayet iyi anlaşıyorlar. f1 ortalamasında bu kadar sorun ki çok duymadım olması doğaldır.

  10. burak bocek avatarı

    Webber ne kadar olgun davranıyor ki genç nesil pilotlardan bahsediyor.Bence Webber en antipatik pilotlardan birisi ve kesinlikle Vettel yine yenicek onu(Kendi fikrim)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir