SuperBike: Katar'da 2. Yarış Nieto'nun, Kenan 10. <Video>

Super Bike 2008 sezonunun Katar’ın Losail pistinde yapılan 2. yarışını Suzuki sürücüsü Fonsi Nieto kazandı. Suzuki sürücüsünü 5 Ducati sürücüsü devam etti.

Xaus 2. olurken, Max Biaggi 3. oldu. İlk yarışın galibi Bayliss ise 4. oldu.

Kenan Sofuoğlu bu serideki 2.yarışını 10. sırada tamamladı ve en üst sıradaki Honda sürücüsüydü. Kenan yarışın başlarında 7. sırada kadar yükselmeyi de başardı. Onun hemen arkasında gerilere düşmesine rağmen yükselmesini başaran Carlos Checa takip etti.

Kenan Sofuoğlu ilk yarışta aldığı 4, 2. yarışta aldığı 6 puan ile Losail’deki 2 yarıştan 10 puan kazandı.

Katar 2. Yarış Sonuçları

1. Fonsi Nieto (Suzuki)
2.
Ruben Xaus (Ducati)
+0.301
3.
Max Biaggi (Ducati)
+1.321
4.
Troy Bayliss (Ducati)
+6.452
5.
Michel Fabrizio (Ducati)
+7.627
6. Lorenzo Lanzi (Ducati) +9.117
7.
Troy Corser (Yamaha)
+10.806
8.
Max Neukirchner (Suzuki)
+11.661
9.
Jakub Smrz (Ducati)
+13.269
10.
Kenan Sofuoglu (Honda) +14.563

11. Carlos Checa (Honda) +15.953
12. Makoto Tamada (Kawasaki) +16.748

13.
Noriyuki Haga (Yamaha) +18.356
14.
Gregorio Lavilla (Honda)
+26.311
15.
Roberto Rolfo (Honda)
+26.560


Yorumlar

  1. bu arada kenan ve hagaya sezon başından itibaren dikkat edin ikisinin sürüşüne de hayranımdır ve tarzları da birbirine çok benzio birinin iddialı olduğu yarışta diğerinin de iddialı olacağını düşünüyorum..

  2. ya kenan inşallah gelişecek daha ilk yarış zaten ilk yarışla ikinci yarışın derecelerine bakarsanız onda bile fark olduğunu göreceksiniz..bu arada arkadaşım cem yılmazın anlatımı insanı fıtık edio ona iş umarım bi daha düşmez zaten ayrıca okay karacan kanal1 de diil habertürkte spor müdürü,ona kalsa bütün yarışları alırda:))

  3. yarışlar demişken, bu sene formula1 yarışlarını hangi kanal sunacak CNNTURK MÜ ?

  4. trf1 yönetimi aracı olamaz mı acaba?bi imza kampanyası gibi bsy olacak bu.trf1 aracılıgı ile de ilgili kuruluşlara gonderilecek.boyle bsy mümkün olabilir mi acaba??

  5. Desteklencek çok süper dalı var aslında. Devlet tarafından desteklenirsek dünyayı sallarız ama olmuyo işte destek olmayınca…

  6. kardeşim bu ülkede motorsporları gelişmemiş spor bakanı bile eğitimsiz.eğer eğitimli olsaydı kendi evladımız olan kenana destek çıkardı.ayıp be casper dan başka desteği yok olacak iş deil.*** nasıl olurda onca magazin haberi veren kanal 1 saatlik yarışı vermezler yawwww.ağlamak istiyorum vallahi yaaa.
    türkiye cahilliğine doymasın sittir sene gelişemez bu ülke.*** bari kanal1 versin cem yılmaz var bari o kanalda cnnturk ten kovmuşlar bari kanal 1 de okay karacanla birlikte ikisi müthiş sunarlar yarışları.

  7. Carlos Checa arkasında kaldığına göre Kenan doğru yolda demektir. Honda geliştikçe Kenan hakkını verecektir. Hatırlısı olsun.

  8. yarışları bi Türk kanalının yayınlamaması ne kadr acı bi durum.nden yayınlarıyo hiçbiri?trf1 ekibinin yardımıyla sesimizi duyuramaz mıyz?ntv,cnnturk ya da nebilym baska bi kanal a toplu mailller gönderelim,bsyler yapalm.aklıma bu geliyo şimdi.başka yapabilecegmz bsyler warsa luften önerilerinizi sunun arkadaslar.

  9. aslında kenanı 1. kabuletmek lazım hondaların en öndeki adamı motosikletten fazla bilgi sahibi değilim ama sıralamalardada hondalar üst sıralarda olmadığına göre kenanın yapacağının en iyisini yaptığını söyleyebiliriz gurur duydum kenanla başarılar…

  10. çok ii kenan aynen devam… ileride ilk 5 te ilk üçte olacak belkide yarış kazanacak… biraz daha alışınca eminim çok daa ii olur…

  11. Takım arkadaşı çok tecrübeli bir pilot.Buna rağmen onunla aynı dereceyi yapabilen Kenan,çok kısa sürede daha iyi olacağının sinyallerini ilk iki yarışında vermiş oluyor.Tebrikler.

  12. Ilk 10 da bitirmesi cok iyi, yavas yavas yukarilara tirmanacak insallah. Yuregimiz seninle..

  13. aferim Kenan aynen böyle devam önünde daha çok yolun var öğrenicek ve alışıcaksınz adım adım 1.ciliğe gidiceksin abdullah arkadaşımın dediği gibi bu başarıları görün utananlar olur umarım..

  14. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    fena yarışlar değildi ilk haftasonu olmasına rağmen. tebrikler kenan bu sonucu görüpte utananlar olur inşallah

  15. Hondanın en iyi adamı olması sevindirici. Umarım daha da başarılı olur. Ducatileri geçer. 🙂 Anında haber ulaştırıyorsunuz bu arada TRF1'e de tebrikler.:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir