Rosberg: Bazı Şeylerin Değişme Zamanı Geldi

yazar:

kategori:

Nico Rosberg üst üste ikinci kez şampiyonluğu Hamilton’a kaybetmesinin ardından gelecek yıl için bazı şeyleri değiştirmesi gerektiğini söylüyor.

Alman pilot geçtiğimiz Austin GP’sinde bitime 10 tur kala hata yapmış ve galibiyeti Hamilton’a hediye etmişti. Hamilton yarışı kazandı ve şampiyon oldu.

Mercedes’te mutlu olup olmadığı sorusuna cevap veren Rosberg “Hayır. Onlar bana yarış kazanabilecek hızda F1’in en iyi aracını veriyor.”

“Gelecek yıl kaybedeceğimi düşünmüyorum. Aksine Hamilton’ı yenebilme konusunda iyimserim” dedi.

Hamilton’ın’ın tekerlek tekerleğe mücadelelerde kendisini dışarı itmesi konusunda yorum yapılması istenen Rosberg “Bu konuda yorum  yapmak istemiyorum. Ama fanlar bunu gördü ve ben de bu konuda düşündüm. Ancak bunu burada söylemem çünkü bu ona yardım eder. Bu nedenle ne yapacağımı kendime saklamak istiyorum”

“Kesin olan birşey var ki bazı şeyleri yeniden düşünmek zorundayım. Bu tür temaslar nedeniyle sürekli pozisyon kaybediyorum.” dedi.

Lauda başta Hamilton’ı eleştirse de sonrasında Hamilton’a destek verdi.

Rosberg “İşler dışardan farklı, içerden farklı görünüyor. Niki bazı şeyler söylüyor bu doğru ama Mercedes’te bu konuları ele alacak kişi o değil”

“Sorunuzu anlıyorum ama takımın bana destek verdiğini hissediyorum. Aksi taktirde burada devam etmek istemem. Toto çok yetenekli bir patron, takım ona sahip olduğu için şanslı” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: Bazı Şeylerin Değişme Zamanı Geldi” için 10 yanıt

  1. Sen boyle pısırık olursan,konumunu savunmassan bi yerden sonra ne toto ne takım senı kollar…

    Bu kadar zormuydu,austın de adam senı pıst dısına atarken tam tersını yapıp onun ustune surmek???

  2. İlk başta senin gitmen lazım şu takımdan ama yollamıyorlar işte. Hamilton seni dışarı itmeye çalıştığı zaman korkak gibi kaçacağına Ricciardo’nun Macaristan’da sana yaptığı gibi orda kalmaya dirensen Hamilton bir daha o hareketi yapmaz.

  3. Ferrari Racing avatarı
    Ferrari Racing

    Artık üstünde baskı yok. Bakalım son 3 yarışta nasıl yarışacak? Eğer son 3 yarışı süpürürse demek ki baskı altında başaramıyorum diyip mental bir tedavi alması gerekebilir.

    Baba olmanın duygusallığını mı kaldıramadı bilinmez bu sene mental açıdan yoktu. Geçen sene en azından belli bölüme kadar mental direnç gösterdi, Hamiltonu acıların çocuğu Emrah konumunda açıklamalar yapmak zorunda bıraktı. Bu sene ise Vettel’in dahi gerisinde. Mental güç, motivasyonik güç ve fiziksel gücü 3’lü bir kombinasyon yapamazsanız başarı gelmez. Rosbergte bu sene mental yani beyinsel yanı sıra motive yani güdüsel güç hemen hemen hiç yoktu.

    Bence son 3 yarışa damga vurabilir. Üstünde artık 0 baskı var.

  4. Hamilton arkadan Rosberg’e kamikaze dalışı yapsa yine de bir cacık olmaz. Mercedes Rosberg’i güzel uyutuyor. Geçen sene Spa’da o lastiği patlatmayacaktın Nico.

  5. iLk olarak onu pist dışına itebilirsin yada o seni itmeye çalışırsa buna müsade etmeyerek şansını zorlayabilirsin

  6. Onur Gentas avatarı

    Görende Lewis Nico’yu pist dışına itti Nico o yüzden şampiyon olamadı sanır. Sen sıralamalarda üstünlük kuracaksın, yarış içinde önündekini zorlamaya çalışacaksın, Lewis arkana geldiğinde hata yapmayacaksın sonra bu duruma veryansın edebilirsin.

  7. Muhabirin kışkırtmasına bile gelmemiş. Adamda hırs yok, öfke yok. Çizgi roman karakteri gibi bir şeysin ROSY!

  8. ”Rosberg “Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Ama fanlar bunu gördü ve ben de bu konuda düşündüm. Ancak bunu burada söylemem çünkü bu ona yardım eder. Bu nedenle ne yapacağımı kendime saklamak istiyorum” Yani yan yana gelmeyelim göreceğiz el mi yaman beymi yaman amaaa Roscumm şampiyonluk gitti yapsan ne olur yapmasan nolur pasif sürücü.Laduyada bi güzel geçirmiş 😀

  9. ben bu ikiliyi vettel – webber ikilisine benzetiyorum neredeyse aynı senaryo
    ilk sene son yarışa kadar sürmüştü şampiyonluk ondan sonra webber hiç toparlayamadı takımda vettelden yana olunca. şimdi de durum ham dan yana bu saatten sonra ros un toparlama şansı yok bence

  10. Önümüzdeki sene hamiltonla yan yana gelmekten korkmaman lazım ve sıralama turlarında iyi bir iş çıkarman lazım yoksa zor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir