Pilotlar, Bahreyn'in Yeni Düzenini İnceliyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso’nun dağ bisikleti ile yeni 900 metrelik bölümü gezdiği gibi Heikki Kovalainen, Lucas di Resta ve Robert Kubica da yürüyerek dolaştı ve pilotlar, 2010’un sezon açılışı Bahreyn’deki yeni düzeni keşfe çıktı.

Webber: “Dar virajlar hariç hiç bir şey yok. Hızlan, fren yap, hızlan, fren yap…”

Red Bull’daki takım arkadaşı Sebastian Vettel: “Bir kaç hızlı virajı tercih ederdim”

Ama pist tasarımcısı Hermann Tilke, fazladan koyulan 8 kıvrım için suçu kabul etmiyor.

Auto Motor und Sport’a konuşan Tilke: “Bu döngü, yıllardır oradaydı. Uzun yarışlarda daha fazla araca uyum sağlaması için tasarlanmıştı.”

Yeni bölümle birlikte tur derecelerinin 2 dakikaya yaklaşması bekleniyor. Bu şekilde araçlar arasındaki saniye farkı da uzayacak.


Yorumlar

  1. Gökhan Kamil avatarı
    Gökhan Kamil

    Anlam bozukluğuna yoğunlaşınca o bölümü atlamışım, düzeltilmiştir:-) Teşekkür ederim Erman.

  2. site kurulduğundan bu yana takipteyim ilk zamanlara göre bir ışık yolu mesafe alındı buna tanık oldum ve halen tanık olmaya devam ediyorum. ben bir şekilde okuduğum yazılardaki yanlışlara karşı takıntılıyım fakat bunu sert bir şekilde yüzünüze çarpmak gibi bir amacım yok olamazda zaten. sadece gördüğüm hataları belirterek düzeltilmesine yardımcı olmak amacım..

    "-Heikki Kovalainen, ROBERT KUBİCA, Lucas di Resta ve ROBERT KUBİCA da yürüyerek dolaştı-"

    bu bölümü kastetmiştim 🙂

  3. Gökhan Kamil avatarı
    Gökhan Kamil

    Açıkçası Türkçe'yi iyi kullanmaya çalışıyoruz. Yazım hataları olma ihtimaline karşılık gözden geçiriyor ve hatta Türk Dil Kurumu'nun sitesinden kelimelerin doğru yazılışına bile bakıyoruz. Bu haberde de inanın anlaşılmayacak bir yer göremedim ama tabi yalınlaştırılabilir. Sonuçta biz bunları kendimiz için yazmıyoruz, sizin için hazırlıyoruz. Eleştirilere de her zaman açığız, elimizden geldiğince isteklere cevap verme niyetindeyiz. İlginize teşekkürler

  4. umit isbilen avatarı

    bu konuda ben de çok rahatsızım bazen anlayamıyorum ne demek istediğini..

  5. arkadaşlar emeğinizi göz ardı etmiyorum fakat son zamanlarda çok fazla yazım yanlışı yapılıyor. yazılan metinleri hiç okumadan mı siteye ekliyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir