Ferrari Pilotları Hâlâ Tahminde Bulunamıyor

yazar:

kategori:

İlk antrenman seansını Force India’dan Adrian Sutil zirvede tamamlarken ikinci seansta ise MercedesGP’den Nico Rosberg en hızlı isimdi.

Alonso, sabah seansında ikinci olurken Pazar günkü yarış hazırlıklarına yoğunlaştıkları öğleden sonra ise 9.ydu.

İspanyol pilota göre kimin en hızlı araca sahip olduğu hâlâ belli değil.

Alonso: “Hiç bir fikrim yok. Herkes için tamamıyla bir bilinmez olduğunu düşünüyorum. Şüphesiz 4 büyük takım, içlerinden birisi yarın hızlı olabilir, sıralama birinciliğini alabilir.”

“Bu tip pistlerden çok hızlı görünen Force India gibi bazı sürprizlerin olacağından eminim. Bazı olumsuz sürprizler de olacaktır, bazıları yavaş kalacaktır.”

“Beklentilerimize göre sıralamalarda hâlâ güçlü bir performans gösterip yarış için iyi bir konuma yerleşmeyi umuyoruz”

Takım arkadaşı Massa da yarınki sıralama seanslarına kadar resmin tam olarak ortaya çıkmayacağına inanıyor.

Massa: “Gerçekten cevap vermesi zor. Çünkü, bugün sıralama performansı denemedik. bugün bazı çok hızlı araçlar gördük. Her ne ise, umarım yarın sıralama birinciliği için mücadele ederiz. Ama şu anda cevap vermesi zor”

Alonso, bugünkü çalışmalardan memnun kaldığını belirtti.

Alonso: “İyi geçti. İki çeşit hamuru anlamak için bazı lastik çalışmaları yaptık. Aracı ilk kez sıcak şartlarda kullanıyoruz. Bu yüzden değerlendirilmesi gereken bazı şeyler olacak. Aracın Pazar günü iyi çalışmasını sağlamalıyız. Bu yüzden sıralamalar için iyi hazırlanma adına normal bir Cuma günüydü”

“Şu anda aşağı yukarı %100 atak yapacak konumdayız. Araçta kendimizi güvende hissediyoruz. Tutunmayı biraz geliştirmek için gece bazı değişiklikler yapmamız gerek. Ama normal bir Cuma günüydü, sorun yoktu”


Yorumlar

  1. alonsomassa avatarı

    umarım harika bir hafta sonu olur.

  2. alonsomassa avatarı

    umarım harika bir hafta sonu olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir