Massa Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

Felipe Massa, takım arkadaşının podyuma çıkması ve kendisinin 6. olması nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını itiraf etti.

Brezilyalı pilot uzun süre takım arkadaşı ve Red Bull pilotlarını kovalamasına rağmen onları geçmeyi başaramadı ve 6. sırada yarışı noktaladı.

Massa “Bu takım için oldukça olumlu bir yarıştı. Red Bull ile büyük bir savaş vardı ve podyuma çıkmayı başardık. Bu pist onlara daha çok uymuştu ve buna rağmen onları geçtik”

“Benim için iyi bir yarış değildi. İkinci bölümde lastikler ile sorun yaşadım ve bir sıra kaybettim. Yeniden başladığımda işler istediğim gibi gitmedi. Önümdeki pilotları yakalayamadım. Hayal kırıklığı yaşıyorum ama takım performansımızdan gurur duyabilir” dedi.


Yorumlar

“Massa Hayal Kırıklığı Yaşıyor” için 3 yanıt

  1. yarışı tekrar ile şimdi izleyebildim. ilk virajı önde dönmüşken geri vermişsin. hadi şimdi filan derken bot’un 10saniye girsine düştün, üstüne ricci’ye geçildi. neyse sc girdi toparlar dedim ama sc sonrası startta nasıl uyuduysan artık, neredeyse arkandakine geçiliyordun. hadisi şimdisi filan kalmayıp senden bir cacık olmayacağını anlayınca player’ı kaydıra kaydıra geçtim oraları, baktım sallana sallana 6. olmuşsun.
    angutsun massa, podyum için bottas ile çekişeceğini düşünürken redbull’ların bile ardında kaldın. dediğim gibi, en olmaz yerlerde angutluğun tutuyor ve geçmiyor. canının cehenneme kadar yolu var, umrumdaysa cümle alem öpsün beni.

    1. görkeMassa avatarı

      Valla dün bende kanser oldum bottas ile arası 10 an olunca niye bıkar kötü turlar attı anlamadım lastikleri iyi kullanamadı son yarışlar bottas çok daha iyi massa umursamıyor gibi sürüyor. Sıralamada geçiliyor yarışta çok çekingen sürüyor lastikleri iyi kullanamıyor amaçlı podyuma çıkmak yok aç çıktı ric. Atak yapar diye düşündüm yapamadı 365 gördü düzlükte bide bottas direk kaynattı geçti geçiş konusunda çok kibar gerçekten yaşlandı umursamıyor bottas 9 puan önünde son yarışlar napıcak görücez

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir