Alonso, BMW'nin Performansından Etkilendi

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, BMW Sauber’in yeni aracı ile 2008 sezonunda Mclaren ile mücadele edebileceğini düşünüyor.

Alonso Ferrari’nin diğerlerinin önde olduğunu ancak BMW Sauber’in aracını lansman ettikten sonra çok büyük gelişim gösterdiğini söyledi.

AS’ye konuşan Alonso "2-3 hafta önce bize oldukça yakınlardı. Ancak her şey çok hızlı değişebiliyorlar ve şu anda neredeyse Mclaren ile aynı seviyedeler." dedi.

2005-2006 dünya şampiyonu Alonso BMW’nin yeni aracının sürekli ağır yakıt yükü ile çalışmasına rağmen hızlı olduğunu söyledi.

Alonso "Bazen onların derecelerini 25-30 turluk bölümde ya da 60-70 kg yakıt ile elde ettiğini farkediyorsunuz"

"BMW son 2-3 test seansında beni şaşırtan takım oldu." dedi.

Alonso ayrıca Ferrari’nin F2008’inin güçlü olmasına rağmen İtalyan takımın şampiyonluğu garantilediğini düşünmüyor.

Alonso "Trulli ya da Fisichella’nın Ferrari’nin şampiyonluğu daha şimdiden kazandığını söylediğini duydum ancak ben buna inanmıyorum." dedi.


Yorumlar

  1. fernando  ulaş avatarı
    fernando ulaş

    yaa düştüğünüz hale bakınyaa şu bi kesin tek geçensene bmw renoyu geçtü bu sene yine reno bmwnin önüne geçer kafa yormayın

  2. Renault motor patlatma şampiyonu.Hadi siz kızartma yapın pistte. Daha 2. senemizde madara ettik renoyu. Zuhahahahahaah.

  3. the essence of racing avatarı
    the essence of racing

    yasing renault bir araştır bakayım geçen sene kaç kere motor patlatmışız

  4. yasing renault BMW nin herkesin bilmediklerini yaptını görmen için biraz araştırmanı tavsiye ederim zaten o kadar araştırmana gerek yok BMW f1.08 biraz bak anlarsın 3 senede ne kadar gelişdiğide ortada zaten

  5. ben onu bunu bilmem ama tek isteğim heidfeld in ilk galibiyetini alması.adamın 9.ncu sezonu olacak.eğer alamazsa hayal kırıklığı olur.inşallah ilk yarışı kazanırda bizide mutlu eder.

  6. ben onu bunu bilmem ama tek isteğim heidfeld in ilk galibiyetini alması.adamın 9.ncu sezonu olacak.eğer alamazsa hayal kırıklığı olur.inşallah ilk yarışı kazanırda bizide mutlu eder.

  7. renonun aklına gelmeyen die bişi yok… unutmayalım 2 sene once adamlar ust uste iki kez şampion oldular… bi ferrari taraftarı olarak ben reno yu son derece onemsiyorum ve o başarılarıda taktiri hakedio…

  8. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    hehehe her tessttede ztn herkesın bılmedklerını yapıonuzda mangal parıtısı var dımı kendını kandrıysn bencede bmw kımsenın bılmedıgı seyleri bilioyo bu kadar motor patlatan bi takım daha yokk zuhahahahaha

  9. BMW nin motoru patlamıyo ki mangal partisi versin. Renonun aklına gelmeyen yeni soğutma sistemi parçaları test ediyo. Ama geçen renonun piste döktüğü yağlarda güzel patates kızartması olur.:)

  10. Alonso ve bütün F1 otoriteleri gerçeği söylüyor. Yani bulundukları yerin ortaların altı olduğunu.

  11. fernando ulaş avatarı
    fernando ulaş

    alonso nayapmaya çalışıyor anlamadım yaa. nepaıon alonso sen :))))

  12. bunun bilmeyle alakası yokki bak diğer pilot yorum yapıyor mu yapmıyor diyorlarki yarışlarda belli olur diğerleri bilmiyorda bi Alonsomu biliyor 😀

  13. Mclaren Acaba Alonso'nun mu ağzı laf yapıo,senin mi,tabi ki de senin,sen ondan ii bilcek kadar akıllısın galiba !!!! ….

  14. ya Alonso ne atıp tutmayı seven adammışın sen ya nerden biliyorsun kimin ne hızda olduğunu geçen yıl testlerde McLarenin çok geride olduğu vs vs söylemiştin ama tersi çıktı aslında kelime oyunlarını iyi yapıyor çünkü şimdi çıkıp demek kolay şu takım şöyle bu takım böyle herşey yarışlarda belli olucak kimin ne denediğini bilmiyoruz o yüzden sağlıklı fikir sahibi olmak için yarışları beklemeliyiz..

  15. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    felsefede söyle bi deyim vardır bi adamı batırmak istiyosanız onu pohpohlayıp övün dipe batackt bi adamı yüceltmek istyrsanz sürekli eleştirin … fernando da bunu yapıyor herkes görcek avustralayda renonun 3 rakibi olcak bunlarda ferrari mclaren ve williams ee bmw de mangal partisini bırakrsa arkadakı guruba liderlk yapar:D

  16. Alonso bütün F1 otoritelerinin söylediğini söylemiş. Yabancı sitelerin çoğu BMW nin devamlı ağır yakıtla yüküyle turladığını biliyor. Araç biraz dengesizdi ve bu sorunu da bayağı çözdüler. Yarışları sabırsızlıkla bekliyorum.

  17. Alonso daha sezon açılmadan,geçen yılın ortalarında başladığı patavatsızlıklarına başlayacak gibi.RENAULT'a geçmesinin tek sebebi Briatore idi.O olmasa idi muhtemelen ya arka sıralara oynayan bir takıma yada tribüne gidecekti.O zaman da en iyi seçenegi BMW idi aslında ama böyle bir ortam oluşmadı.Şimdi bulunduğu yere sadakat ile yapışıp,yeteneklerini konuştuma zamanı.Umarım böyle yaparak gelecekteki kariyerinin devamı için çalışır.

  18. WeAreTheChampion avatarı
    WeAreTheChampion

    Böyle bir demeçten bu manayımı çıkartmak gerekiyor Bence Alonso hiç bir yere gitmez zaten bu pilotları ile BMW sezon sonu başarılı olursa niye Alonsoyu alsınki..

  19. Alonso'nun ağzından bal damlıyor yav 🙂 Dediği gibi herşey çabuk değişiyor, 3 hafta sonrada değişebilir.

  20. KiMi Matias İce Man avatarı
    KiMi Matias İce Man

    Alonso'^nun planı sanırım BMWye gitmek :))ferrariye gidemesse :Dbeni alın beni alın diyor.:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir