Ecclestone: "F1, Türkiye'de Devam Edecek"

yazar:

kategori:

2005 yılından beri ülkemizde düzenlenen organizasyonda seyirci sayısının giderek azalmasının yanı sıra Bernie Ecclestone’nin de işletme haklarını bırakması üzerine Türkiye’de 2010 yarışının artık F1 için son olacağı öne sürülüyordu.

F1 CEO’su Ecclestone, 2011’den itibaren yarış düzenleme ücretinin 26 milyon Dolara çıktığını organizatörlerimize iletmişti.

Financial Times’e konuşan Ecclestone, 2009’da 36.000 seyircinin katılmasına rağmen Türkiye’nin takvimde kalacağını söyledi.

Ecclestone: “Türkiye, muazzam bir pazar. Sonunda içlerindeki sorunu çözeceklerdir.”


Yorumlar

  1. türkiyenin takvimde olmasının kıymeti bilinmiyor ülkemizde malesef.Umarım TRT nin ve devletin desteğiyle ve F1 severlerin desteğiyle bu unutulmaz pist devam eder.Bahreyni görünce pistimizle gurur duydum.

  2. bilet fiyatlarıda çok pahalı değil bu sene en pahalı bilet 450 tl derbi maçların biletleri daha pahalı olmasına rağmen stadlar doluyor bu fiyatlara en azından yarısını dolduralım pistim(200.000 kapasite varmış 100.000 kişi gelirse mükemmel olur.)

  3. Cok memnun oldum.Ama tabi ki problem oluyor tribunler dolmnadicka.En iyisi bilet fiyatlari %50 insin

  4. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    üst üste çok güzel haberler geliyor. arkadaş grubumla birlikte biletimi aldım. bu sporu seven bütün arkadaşları bilet almaya davet ediyorum. en azından açık alan bileti alın arkadaşlar.

  5. Evet izmirde açıkcası gerekli ilgi gösteriliyor f1 e diger illeri tam bilmiyorum ama … insallah bu sene farklı olacak herkesi artık bu uygun fiyatlarla yarısa gitmeye davet ediyorum arkdaslar bende eger uygun olursam istanbula f1 icin gidecegim .

  6. "Türkiye, muazzam bir pazar. Sonunda içlerindeki sorunu çözeceklerdir."

    Bu açıklama işi çözüyor zaten. Haklı bir laf gerçekten. ÖTV'leri indirdikten sonra bu pazarda neler olduğunu gördük.

    Ayrıca yarışın tanıtımı da güzel yapılmaya başlandı. Bugün Mithatpaşa Caddesinde, Sahil Bulvarında ve İnönü Caddesinde bir çok otobüs durağında Türkiye GP'sinin reklamı vardı.

  7. inşallah devam eder çok güzel bir pistimiz var. ama agustos veya temmuz olursa daha çok izleyici gelir. milletin işi okulu var o tarihte şöyle eskisi gibi olsa tadından yenmez valla. :))

  8. Vettel'in poleyi aldıktan sonra bugün aldığım en güzel 2. haber 😉 Umarım F1 ile birlikte diğer büyük organizasyonlarında ülkemizde görürüz.Motor sesleri hiç eksik olmasın İstanbul Park'ta 🙂

  9. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Son gazı veriyor. Olur umarım.

  10. Ben de pek güvenemiyorum bu açıklamaya. Diyelim Türkiye F1 e ev sahipliği yapmaya devam edecek 26 Milyon dolar ödendikten sonra bilet fiyatları için nasıl bir strateji izlerler o da merak konusu.

  11. Taşucu F1_Mehmet-B avatarı
    Taşucu F1_Mehmet-B

    her söylediğine inanmamak gerek bu adamın. bana sorarsanız tatmin edici bir şey değil bu.

  12. konuyu uzatmamak için bu şekilde cevap vermiş olabileceğini düşünüyorum. önümüzdeki bir iki yıl içinde yarışı elimizden kaybetmezsek çok şaşırırım.

  13. ahmet güçlüöver avatarı
    ahmet güçlüöver

    Duyabileceğimiz en güzel haberlerden biri…

  14. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Bu sene artık bu fiyatlarla seyircilerde gidiversin bir zahmet.

  15. williams f1 avatarı

    bu guzel oldu busene son kez gelcem dıye ıcım ıcımı yıyordu bundan sonrada her sene ıstanbul park bekle benıııı

  16. dün limit yokta serhan asker bişe söledi"bernie'nin ofisine girmek bile belaydı" 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir