Button: "Son Turda Ters Bir Şey Oldu"

yazar:

kategori:

Son dünya şampiyonu, son seansa son anda kalabildi ama burada da ilk sıradaki Vettel’in 1,5 saniye, takım arkadaşının da 0,4 saniye gerisindeydi.

BBC’ye konuşan Button: “Her sürüşümde işler git gide iyileşiyordu ve araçta kendimi daha rahat hissediyordum. Bu öğleden sonra önleri kilitlemekle çok sıkıntı yaşadım, sabah durum çok farklıydı”

“Sıralamalar süresince işler iyiye gidiyordu ve ardından son sürüşte işler biraz ters gitti. Yanlış bir şey var gibiydi. Bu yüzden şimdi araca bakacağız ve ne olduğunu göreceğiz. Aslında 8. olmama şaşırdım. Çünkü son tur çok sıkıntılıydı”

Button ayrıca Vettel’in ve Ferrari’lerin çok gerisinde kalmalarına da şaşırıyor.

Button. “Lewis 4. ve bu pek de kötü bir konum değil. Ama ilk sıradaki ile arasındaki farka bakın, 1 saniyenin üzerinde. Bu büyük bir sürpriz”

“Red Bull’un çok ama çok hızlı olduğunu düşünüyorum. Ferrari’ler bile sıralamada onlarla kalamadı”

“S2’deki ilk sürüşümde trafiğe takıldım. İkincisi biraz daha iyiydi. Her turda durum git gide iyileşiyordu. Bu yüzden makul derecede mutluydum ama sonunda pek iyi olmadı ve bir şey ters gitti. Buna bir bakmamız gerekecek.”


Yorumlar

  1. ALONSO -FERRARI  avatarı
    ALONSO -FERRARI

    cok zor arada 1 sanıyeden fazla var ama hamılton cok sanslı alonsoyla arasında 600 salıse var ama arada kımse yok anceden 1 sanıye ıcınde 15 arac alabılıyordu hadı abartmım 10 arac oluyodu q 2 de tabı
    ,

  2. bende bu kadar fark beklemiyordum.buttonın açıklamalarını bekledim.sorun olduğunu söylemiş.umarım yarış saatine kadar sorun halledilir ve seni daha yukarılarda görürüz.

  3. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    hem lewis hemde button çok şaşırmışlar umarım yarın bunu yarış temposunda telefi edriz… go lewis go button…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir