Susie Wolff Motorsporlarından Emekli Oluyor!

yazar:

kategori:

Williams’ın kadın test pilotu Susie Wolff ,2015 sezonunun sonunda Motor sporlarından emekli olacağını açıkladı.

Wolff 2012 yılında Williams’a katılmış ve o yıldan bu yana takımın test pilotluğunu yapmıştı.

Son 2 yıldır sezon içi ve sezon sonu testleriyle beraber ilk antrenman seanslarında da piste çıkan Wolff, Adrian Sutil’in yedek pilot olarak takıma katılmasının ardından takım ile sorunlar yaşamaya başlamıştı.

Susie Wolff “Onlar son birkaç yılda Formula 1 rüyamı gerçekleştirmeme izin verdi ve bunun için onlara teşekkür ederim. Hem Grove hem de pistte ekip ile beraber çalışmak harikaydı. Böylesi bir takımın parçası olduğum için takıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Claire Williams “Susie ile yıllardır beraber çalışıyoruz ve onunla beraber çalışmak gerçekten çok zevkliydi. Onun geri bildirimleri aracın gelişimi için önemliydi ve gidişi gerçekten üzücü. Hepimiz çabaları için kendisine teşekkür ederiz.” dedi.

 


Yorumlar

“Susie Wolff Motorsporlarından Emekli Oluyor!” için 3 yanıt

  1. Bottas’ın yaşadığı bel sorunundan sonra takımın derhal Sutil ile yedek pilot olarak anlaşmasından belliydi Susie Wolff’un yarışmasını istemedikleri. Kadının takımdaki yeri formaliteden ibaret.

  2. Komplo teorisi: susie wolff mercedes’in williams hakkında bilgi edinmek için yerleştirdiği bir casustu ve 2017 yaklaşıp mercedes’in vadesi dolduğu için görevine son verilmiş oldu. ?

  3. Seni evinin kadını çocuklarının anası yapacak galiba Totoş. Hadi hayırlı olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir