Rossi’nin Temyiz Başvurusu Reddedildi

yazar:

kategori:

Valentino Rossi’nin Malezya’da aldığı cezayı temyize götürmesi sonucu herhangi bir değişiklik çıkmadı ve temyiz mahkemesinde ceza doğrulandı.

Şampiyona lideri Rosso, son yarış Malezya’da 3.lük mücadelesi verdiği Marc Marquez’i düşürdüğü gerekçesiyle 2 ceza puanı almıştı. Bu ceza, Rossi’nin şampiyonluk düğümünün çözüldüğü Valencia’ya son sıradan başlamasına neden olacak.

Dün görülen davanın sonucu bugün açıklandı ve Rossi’nin başvurusunun reddedildiği duyuruldu.

Böylece Rossi, son yarışa 7 puan farkla lider girse de son sıradan başlayacağı için büyük dezavantaja sahip olacak.

 


Yorumlar

“Rossi’nin Temyiz Başvurusu Reddedildi” için 10 yanıt

  1. Kaptan Sparrow avatarı
    Kaptan Sparrow

    Belki bilmeyenler vardır, bu CAS(Temyiz) sürecinde asıl enteresan olan, Jorge Lorenzo’nun da sürece Rossi aleyhinde müdahil olmasıydı…

    Hatta bu durumun, Yamaha’nın çok canını sıktığı konuşuluyor. Gerginlik zannettiğimizden de ileri boyutta…

  2. Akıl ve Mantık avatarı
    Akıl ve Mantık

    Az bile ceza almış ama yüzsüzce itiraz ediyorlar, nerede görülmüş rakibi tekme atarak düşürmek, araba değil bu, Allah korusun daha ciddi bir problem çıkabilirdi.

    1. marquez rossiye zaman kaybettiriyordu, geçilip geçiyordu habire, ben olsam suratına vururdum tekmüğü

      1. Akıl ve Mantık avatarı
        Akıl ve Mantık

        Ne yapsınlar yarışmasınlar mı, tiyatro izletsinler formula 1 gibi yani, doğasında geçiş var bunun, adı üzerinde yarış, geçmek geçilmek, yoksa sıralama turu atsınlar tek başlarına bizde öyle vakit geçirelim. Hepsinden önemlisi bu araba değil öyle tampona tekme atayım demeye, üstünden birisi geçse, kolu bacağı kırılsa daha mı mutlu olunacak? O geçer bi daha geçersin o geçer bi daha geçersin bizde zevkli bir yarış izledik deriz.

  3. o zaman yapilacak tek şey yağmur duasina çıkmak olacak olan oldu artik

  4. Reddedileceği çok barizdi. 6 Kasım’ı beklemeye dahi gerek duymamışlar.

    Geçen gün birisi şöyle demişti:

    Mahkeme derseki eldeki verilere göre yarış kazası kanıt yok ne diyeceğiz buralarda. Mahkeme başkanı rossici vs. Mi diyeceğiz

    Şimdi Rossi aleyhine karar alındığına göre bir bakalım bu kez ne diyecekler. Olgun bir insan gibi kabullenecekler mi? Yoksa atıp tutmayı ve ağlamayı sürdürecekler mi?

  5. Demek ki “temiz” değilmiş.

  6. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    bu kötü oldu. ama valentino isini bilir. marc umarim bir çakallIk yapmaz.

  7. Yağmurlu olur inş yarış o zaman görürüz Lorenzoyu bakalım neler yapacak.

  8. Doctor Valentino Rossi en kötü 4. olsa bile Lorenzo’nun ikinciliği jl’yu şampiyon yapar. Yarışta hondaların hızı belirleyici etken olucak pedrosa aynı formunu sürdürürse kazanmaya en büyük aday, marquez piyon mu vezir mi valencia herşeyi göstericek. Olası bir ducati’lerin mücadele içinde olması herşeyi silip baştan yazmaya yönlendirir. İçimden bir his Lorenzonun düşüceğini söylüyor ama hislerim hep beni yanıltır :)) Andrea İannone adım adım Movistar Yamaha’ya.. (İannone olayı konu dışı bile olsa yaz aylarında daha alevlendirilicek bir konudur)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir