Massa'nın Motoru Değiştirildi

yazar:

kategori:

Ferrari, FIA’nın kurallar çerçevesinde izin verdiği motor değiştirmeyi değerlendirdi ve önlem olarak Massa’nın motorunu değiştirme kararı aldı.

Ferrari, Massa’nın motorunun gidebilecek durumda olmasına rağmen bazı garip parametreler gösterdiğini bu nedenle değişikliğe karar verdiklerini açıkladı.

Massa yarışa ilk sırada pole pozisyonundan başlayacak olan Sebastian Vettel’in yanından başlayacak.


Yorumlar

  1. adamlar önlem almış, büyütmeyelim o kadar 🙂 asıl soru şu olmalı, yeni motorda da aynı problem olmasın?

  2. MagicAlonso avatarı

    antrenmanlarda kullanılır tekrar o konuda meraklanmaya gerek yok üstesinden gelirler

  3. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Kullanılıyormuş.Bende geçen seneden öyle biliyordum emin değildim ama.Takma kafana umarım yarışta sorun çıkmaz.

  4. bu motoru bir daha kullanamazsak kalan 7 motoru 18 yarışa nasıl yetireceğiz? devrini düşürerek. millet basıp giderken biz arkadan el sallayacağız motor değiştirip ceza almayalım diye.

  5. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    massathebest araç dayanıklı değilmiydi testlerde?Sadece önlem için bir sorun yok.Yeterki yarışta olmasın.

  6. motor değiştirmek, sezon boyunca kullanma hakkı bulunan 8 motor istihkakının azalmasından başka bir zarar vermez. ama, daha ilk yarış be kardeşim. adam gibi dayanıklı bir aracı ne zaman göreceğiz? alonso'nun da değişiyormuş. yazık değil mi bu adamlara? sezonun son yarışlarında motor yüzünden 10 sıra ceza alırsak ne olacak?

  7. espoir(Al10so) saol arkadaşım.

  8. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Siz önden bakıp yorumlamayın arkadaşlar tabi dediğim gibi zevk ve renk meselesi.Sygı duymak lazım.Arkadaşta benim sevdiğimi beğenmemiş mesela.Ama bir takımın forması kötü diye o spordan soğumak biraz abartı olur.Neyse uzatmaya gerek yok.Motorun değiştirilmesi umarım set uplarda bir sorun yaratmaz.

  9. Alonso'nun motoru da aynı sebepden değiştirilmiş. Ferrari'nin official twitter sayfasında yazıyor. http://twitter.com/InsideFerrari

  10. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    bence 2007-2008 araçlarından daha güzel.daha sadeler 07-08 araçları dallı aaç gibiydi,bunlar çiçek gibi maşallah.(2010)

    remzide haber hakkında gerekeni söylemiş..

  11. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    F1 bir güzellik yarışması değildir.Kaldıki araçların herbiri sanat eseri.2009 a alıştıysanız bunlarada alışırsınız.Benim hoşuma gitmeyen tek nokta Mclaren ve Redbull un (STR) odaklı motor kapakları.Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz.Ancak bu lastikler turbo çağındada böyleydi.Bence ayrı bir hava katıyor.

  12. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Bence çok güzel.2009 daki araçlar ufaktı ancak bu senekiler uzun ve geniş.Arka kanat 90 lardaki gibi küçük.Ön kanat ise büyük.Bence 2007-2008 araçları gibi değil ancak kesinlikle 2005 ve öncesinden güzel.

  13. Bahadır Öztürk avatarı
    Bahadır Öztürk

    Evet.Bence de araçların görünüşleri hiç iyi değil.2009 sezonu ile görünümleri kötüleşti.Ve her geçen sene yeni kurallarla daha da berbatlaşıyor.Sırf bu yüzden F1 den soğumaya başladım.

  14. Ahmet DEMİR avatarı

    Arkadaşlar bilmem katılır mısınız ama araçların yeni görüntülerini hiç sevmedim. Çok kötü duruyor, arka kanatlar, ön lastikler, jant kapaklarının olmaması vs vs…
    Keşke 2004 e geri dönsek 🙁

  15. o pelemetri bilgilerini incelemek bir günden fazla zaman aldığı için,neyin ne oluğunu bilinmediği için önlem olarak değiştirilmiş.korkulcak bişe yoq.herkes garantiye almak ister yarışı.

  16. önlem amaçlı olabilir abartılmaması gereken bşr durum bence

  17. Ciddi bir sorun olmasa değiştirmezlerdi massanın yarışını etkileyebilir

  18. İyi habermi kötü habermi şimdi bu anlayamadım.Dünkü motor ile 2. sırayı almıştı yeni motor ile ayar sıkıntısı olurmu acaba

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir