Rossi “Son Sıradan Podyum İmkansız”

yazar:

kategori:

MotoGP şampiyona lideri Valentino Rossi, son yarış Valencia’da son sıradan başlamasının ardından podyuma kadar yükselmesinin imkansız olduğunu söyledi.

Malezya’da Marc Marquez ile olan teması sonucu ceza alan Rossi yarınki yarışa son sıradan başlayacak.

Rossi “Konuşmak zor. Son sıradan başlayınca ilk 3 sıra oldukça imkansız.”

“4.lük için mücadele 7-8 motor var. Hızıma, nasıl iyileşeceğime ve ilk turlara bağlı olacak.”

“Ne yazık ki bugün öğleden sonraki seansta sabaha göre daha çok zorlandık. Sabah fena değildik. Öğleden sonra sıcaklıkların yükselmesiyle yol tutuşunda sorun yaşadım ve iyi tur zamanı yapmakta zorlandım.”

“Sıralamalarda baskı yoktu bu yüzden anlamak için farklı ayarlar denedik ancak onları sevmedim bu yüzden eski ayarlara döndük. İlk 2 sektörde fena değildim, oldukça hızlıydım.”

“Ne yazık ki hata yaptım ve kaza yaptım. Ancak yine de yarın için büyük fark olmadı çünkü son sıradan başlayacağım.” dedi.

 


Yorumlar

“Rossi “Son Sıradan Podyum İmkansız”” için 8 yanıt

  1. Bu platformda sponsorluk bozulmasına italyan milliyetçiliği yapıldı diyen biri vardı sonra ona verilen cevapta ispanyol milliyetçiliği dendi yok öyle düşünmüyorum demişti. Yarış komiserlerinden birisi İtalyan’dı. Neden yapılmadı italyan milliyetçiliği?? Kusura bakmayın haberle alakalı değil ama boş yorum yapanlar çok. İnsanın iki cümlesi arasında fark olamaz.

  2. Doktorların en verimli zamanı emeklilikten önceki zamanları olurmuş 😀 güzel bir ameliyat bekliyorum yarın doktordan 😀

  3. anlamadıgım birşeyde neden MARC,a rossiye karşı yaptıgı tahrikler için kınama gelmemesi yada bir uyarı vs vs…! Neyse yarın büyük gün temennimiz rossi şampiyon olması…..

  4. Bilmem kaç kere hava durumuna baktim yağmur görünmüyor umudumuzu kayebetmek yok rossi sampiyon olsun puskevit dagiticam dualarimiz seninle #forzavale

  5. Fazla söze gerek yok. Rossi olmak kolay değil. Çoluk çocuğun sözlerine takılmaya gerek yok. yarın çıkar elinden geleni yapar. Şampiyon olamazsada sıkıntı yok geriye doğru bakarsanız. kaç şampiyonluğu olduğunu söylemeye gerek yok. Şu bir gerçekki seneye çok farklı bir rossi görecek herkes.

  6. Champions valentino rossi

  7. Lorenzo düşsün diye dua etmeye başla o zaman 😀

  8. İNANIYORUZ ! Şampiyon Olucaksın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir