Marchionne: Ferrari ile Gurur Duyuyorum

yazar:

kategori:

Sergio Marchionne, Ferrari’nin bu yıl gösterdiği performansın kendisini tatmin ettiğini söyledi.

Ferrari özellikle 2014 yılında galibiyet savaşı verememiş ve takım Alonso’nun kişisel yetenekleri sayesinde birkaç kez podyum görmüştü.

Ancak bu yıl takım 3 galibiyet ve hemen hemen her yarıştan podyum çıkardı.

Marchionne “Geçen yıl yönetiim açısından bazı zorluklar yaşadık ama durumu tersine çevirdik ve olağanüstü sonuçlar aldı. Artık Brezilya ve Abu Dhabi kaldı. 2016 için hazırlıklara başlamak önemli”

“Yeni araç için bir yıl boyunca çalıştık ve yapılan işten gerçekten memnunum. Ekibim ile gurur duyuyorum. Gelecke sezon mükemmel olacak” dedi.


Yorumlar

“Marchionne: Ferrari ile Gurur Duyuyorum” için 4 yanıt

  1. Alonso’nun yeteneksizlikleri sayesinde geçen sene 3 podyum bu sene 3 galibiyet almış olmasın Ferrari? Yalnız 1 yıl boyunca çalıştık filan diyor bu başkan. Bomba gibi bir araç çıkarın artık bir zahmet.

  2. SebastianVettel05 avatarı
    SebastianVettel05

    bizde gurur duyduk.şaside büyük değişiklikler olacak muhtemelen hatta muhtemelen değil kesin ☺.sitede geçen seneki yorumları okudum genel beklenti ve benim beklentimde bu sene bir kaç podyumdu ama beklentilerimizi göz önüne alırsak rüya gibi bir sezon oldu geçiş senesi için çok özel bir yıldı. f1 şampiyonluğu için büyük para harcanıyor başka tabirle resmen para akıtılıyor sadece para da değil elbette çok ciddi emek ve fedakarlıklar var bunu bizde görüyoruz büyük başkan marchionne de bunları biliyor tıpkı bizim gibi büyük bir heyecanla bekliyor 2016 sezonunu

  3. Osman Doğukan Sıvaslı avatarı
    Osman Doğukan Sıvaslı

    FERRARİ Tüm kaynakları açıyor bakalım çok ciddi bir para akışı var Gelişime. #EnzoFerrari

  4. Alonsonun kisisel yetenekleri lafi cok hos olmus bu yil perezde kisisel yeteneklerinden oturu podyum gordu degisik ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir