Palmer: Para İçin Değil, Hızlı Olduğum İçin Seçildim

yazar:

kategori:

Jolyon Palmer, Lotus’un kendisini para için seçmediği görüşünde.

Takım Grosjean’ın Haas’a geçmesinin ardından Vergne, Magnussen ve Palmer arasından en çok sponsora sahip olan ve takımın yedek pilotu konumunda bulunan Palmer’i seçmişti.

Bu yıl takım ile zaman zaman antrenmanlara çıkan Palmer, takımın kendisini para için seçmediği görüşünde.

Palmer “Aslında para için seçilmedim. Tabi ki Formula 1’de yarışmak için paraya ihtiyacınız vardır ama diğer pilotlara oranla takıma getirdiğim maddi destek çok büyük değil”

“Tüm yıl takımda yer aldım ve herşeyi biliyorum. Takımın benim ile anlaşmasındaki en önemli faktör hızlımdı. Daha sonra mühendislerle çalışma şeklimi beğendiler. İletişimim ve son olarak sponsorlarım ön plana çıktı” dedi.


Yorumlar

“Palmer: Para İçin Değil, Hızlı Olduğum İçin Seçildim” için 3 yanıt

  1. bir de şu var, o koltuğa vergne gelse ne olacak magnussen gelse ne olacak. şampiyon mu yapacaklar lotusu? benzer yetenekler sonuçta. yetenekler eşitse, takım da paraya bakmış doğal olarak.

    1. Tecrübe farkı var bence. Magnussen 1 sene boyunca Button ve diğer usta pilotlarla kapıştı, kendini gösterdi. Lotus maddi sıkıntıları olduğu için en paralı pilotu bulup getirmiştir.

  2. “Vergne, Magnussen ve Palmer arasından EN ÇOK SPONSORA sahip olan ve takımın yedek pilotu konumunda bulunan Palmer’i seçmişti.”

    Evet, parasız pilotsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir